📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:49

@Ciesin, daj Cyprianowi spokój, kierowcy nastoletnich BMW często tak mają.
Co do filmu, to wykazali się o tyle rozsądkiem, że kierowca ciężarówki pewnie był z nimi ugadany, więc wystrzegał się depnięcia po hamulcach. Może jestem złym człowiekiem, ale widząc takich jadących za przypadkową (moją) ciężarówką debili raczej nie powstrzymałbym się przed sprawdzeniem hamulców. Ale na filmie wydaje się, że wszystko możliwie z głową, więc piwko dla gości.
Co do filmu, to wykazali się o tyle rozsądkiem, że kierowca ciężarówki pewnie był z nimi ugadany, więc wystrzegał się depnięcia po hamulcach. Może jestem złym człowiekiem, ale widząc takich jadących za przypadkową (moją) ciężarówką debili raczej nie powstrzymałbym się przed sprawdzeniem hamulców. Ale na filmie wydaje się, że wszystko możliwie z głową, więc piwko dla gości.
Jak już pisali poprzednicy, tunel aerodynamiczny załatwia sprawę. Dodam tylko, że wykorzystując tą technikę rekord prędkości na rowerze wynosi ponad 268 km/h.
Sami znawcy fizyki na sadolu..no, no... dzięki wam wierzę w odrodzenie się potęgi polskiej.

Up
Nie wyszło bo metallica pisze się przez 2 l nie t ...
Ale za muzykę piwko
Nie wyszło bo metallica pisze się przez 2 l nie t ...
Ale za muzykę piwko
Też umiem jechać na takim rowerze ciągniety prz4ez ciężarówkę. Niech spróbują połowę tego o własnych siłach bez użycia silnika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie