👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli dobrze mi się wydaje, to ten filmik ma już trochę na karku.
Ps. Również moje tereny
Ps. Również moje tereny

@tomekkolarz
Papiery ma na ten sprzęt bo to rozmontowywane z jego ojca motolotni
A co za różnica czy porusza się w powietrzu czy po drodze!
Tak się bawią absolwenci TZNu w DG
Papiery ma na ten sprzęt bo to rozmontowywane z jego ojca motolotni

Tak się bawią absolwenci TZNu w DG

Chętnie mu zwrócę kasę za to piwko, które pije na końcu. Brawo polska fantazja
jak dla mnie wystarczyło by skrócić ten film do pierwszysch 5 sekund.
@tomekkolarz
Ciężko to nazwać napędem roweru, raczej człowieka, więc żadnej papierów na to mieć nie musi. Ot, przewozi sobie silnik na plecach, równie dobrze mógłby plecak wieźć. Mandat mu mogą dać wyłącznie za bezprawne posługiwanie się zółtym sygnałem świetlnym, zarezerwowanym dla pojazdów dopuszczonych do zatrzymywania się niezgodnie z przepisami.
Ciężko to nazwać napędem roweru, raczej człowieka, więc żadnej papierów na to mieć nie musi. Ot, przewozi sobie silnik na plecach, równie dobrze mógłby plecak wieźć. Mandat mu mogą dać wyłącznie za bezprawne posługiwanie się zółtym sygnałem świetlnym, zarezerwowanym dla pojazdów dopuszczonych do zatrzymywania się niezgodnie z przepisami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie