Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Davidzior 2012-10-09, 15:59
Jeśli dobrze mi się wydaje, to ten filmik ma już trochę na karku.

Ps. Również moje tereny
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:21
pozytywny gość
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:23
w następnym odcinku skok z wieżowca
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:30
po cholerę tam ten skórzasty???
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:41
@tomekkolarz

Papiery ma na ten sprzęt bo to rozmontowywane z jego ojca motolotni A co za różnica czy porusza się w powietrzu czy po drodze!

Tak się bawią absolwenci TZNu w DG
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 16:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Alonso 2012-10-09, 17:10
Chętnie mu zwrócę kasę za to piwko, które pije na końcu. Brawo polska fantazja
Zgłoś
Lechu1234 2012-10-09, 17:30
jak dla mnie wystarczyło by skrócić ten film do pierwszysch 5 sekund.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 17:45
A tak się bawią przyszli absolwenci ZST w DG

KLYK
Zgłoś
ellsworth 2012-10-09, 23:21
@tomekkolarz

Ciężko to nazwać napędem roweru, raczej człowieka, więc żadnej papierów na to mieć nie musi. Ot, przewozi sobie silnik na plecach, równie dobrze mógłby plecak wieźć. Mandat mu mogą dać wyłącznie za bezprawne posługiwanie się zółtym sygnałem świetlnym, zarezerwowanym dla pojazdów dopuszczonych do zatrzymywania się niezgodnie z przepisami.
Zgłoś
Detee 2012-10-10, 23:26
widać, że gościu z Dąbrowy...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem