Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:35
krzysiek19b78 2025-11-22, 21:35 9
serwisant fachura- nawet na miernik ciśnienia nie spojrzy
Zgłoś
radek225 2025-11-22, 21:51 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt 2025-11-22, 23:25 4
MAMIL xD

Middle-Aged Man In Lycra xD

https://en.wikipedia.org/wiki/Mamil

Zgłoś
willoo 2025-11-23, 1:05 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
inspiron1992 2025-11-23, 3:18
Czyli za dużo dymać nie można..
Zgłoś
qweqweqweqwe 2025-11-23, 4:27
dobrze że miał KAKASK
Zgłoś
wihrura 2025-11-23, 7:11 1
Pany tam jest z 8-10 barów w tej oponie. To może jebnąć i to dobrze
Zgłoś
duck_you_too 2025-11-23, 7:15
Zapytałem wujka gugla "Jakie ciśnienie w oponie szosowej przy średnicy 29 cali i wadze 80 kg?", typując rosłego gościa 180cm, przy normalnym bmi i przy większym rowerku. Maksymalny dopuszczalny limit to około 6,5 bara. Sądząc po pierwszych sekundach przypuszczałem, że to pompkowy się zesra
Zgłoś
esa 2025-11-23, 7:54
tak się kroi frajerów , za łatkę dostałby parę złotych a teraz zapłaci więcej. Tak samo przy wymianie opon ,musowo nowy wentyl i nowe ciężarki ,a stare się obczyści ,pomaluje i pchnie następnemu klientowi.
Zgłoś
szlafmyca 2025-11-23, 8:27 7
esa napisał/a:

tak się kroi frajerów , za łatkę dostałby parę złotych a teraz zapłaci więcej. Tak samo przy wymianie opon ,musowo nowy wentyl i nowe ciężarki ,a stare się obczyści ,pomaluje i pchnie następnemu klientowi.

Serio myślisz, że jakiś wulkanizator maluje stare wentyle, żeby je opchnąć jako nowe? serio? xD
Zgłoś
franekdh 2025-11-23, 12:00
szlafmyca napisał/a:

Serio myślisz, że jakiś wulkanizator maluje stare wentyle, żeby je opchnąć jako nowe? serio? xD

Gościu pisze nie o malowaniu wentyli, tylko o malowaniu używanych ciężarków do wyważania kół. No kto by malował wentyle? XD
Zgłoś
elim 2025-11-23, 15:21
W tym roku miałem sytuację gdzie coś mi źle rower chodził, jakby mi się koło krzywo kręciło, no to pojechałem do serwisu żeby mi sprawdzili co jest nie tak bo może piasta poszła (?), serwisant spojrzał na sprzęt i mi mówi że piasta ok, ale ta opona jak tak dalej będę jeździł to jebnie bo jest wybulona, ale nie pompował jej jak debil z tego filmiku tylko mi wymienił na nową.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-11-24, 20:08
Miałem wystrzał w szosie. Nie życzę nikomu. Tym bardziej w piwnicy w bloku.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem