📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:35
Pany tam jest z 8-10 barów w tej oponie. To może jebnąć i to dobrze
Zapytałem wujka gugla "Jakie ciśnienie w oponie szosowej przy średnicy 29 cali i wadze 80 kg?", typując rosłego gościa 180cm, przy normalnym bmi i przy większym rowerku. Maksymalny dopuszczalny limit to około 6,5 bara. Sądząc po pierwszych sekundach przypuszczałem, że to pompkowy się zesra
tak się kroi frajerów , za łatkę dostałby parę złotych a teraz zapłaci więcej. Tak samo przy wymianie opon ,musowo nowy wentyl i nowe ciężarki ,a stare się obczyści ,pomaluje i pchnie następnemu klientowi.
esa napisał/a:
tak się kroi frajerów , za łatkę dostałby parę złotych a teraz zapłaci więcej. Tak samo przy wymianie opon ,musowo nowy wentyl i nowe ciężarki ,a stare się obczyści ,pomaluje i pchnie następnemu klientowi.
Serio myślisz, że jakiś wulkanizator maluje stare wentyle, żeby je opchnąć jako nowe?
szlafmyca napisał/a:
Serio myślisz, że jakiś wulkanizator maluje stare wentyle, żeby je opchnąć jako nowe? serio? xD
Gościu pisze nie o malowaniu wentyli, tylko o malowaniu używanych ciężarków do wyważania kół. No kto by malował wentyle? XD
W tym roku miałem sytuację gdzie coś mi źle rower chodził, jakby mi się koło krzywo kręciło, no to pojechałem do serwisu żeby mi sprawdzili co jest nie tak bo może piasta poszła (?), serwisant spojrzał na sprzęt i mi mówi że piasta ok, ale ta opona jak tak dalej będę jeździł to jebnie bo jest wybulona, ale nie pompował jej jak debil z tego filmiku tylko mi wymienił na nową.
Miałem wystrzał w szosie. Nie życzę nikomu. Tym bardziej w piwnicy w bloku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie