Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Andrzejas 2024-01-12, 12:15 12
Pedalarze wk🤬iają każdego, ale nic nie wk🤬ia tak bardzo, jak hipokryzja! Jadą pedały swoim miejscem na drodze?
Jadą.
Kierownicy aut im się wj🤬i na ich pasy?
Wj🤬i.
Niech zatem kierownicy cierpią i płacą.
I BARDZO, K🤬A, DOBRZE!

Tak samo robię.
Jadąc autem spycham pedalarstwo na ścieżkę rowerową, skoro mają obok.
Jadąc rowerem ciągnę z bara i zaskoczenia ludzi na ścieżkach rowerowych.
Jako pieszy wyp🤬alam rowerzystów jeżdżących po chodniku czy przejściu i staję przed maskami aut chcących skrócić sobie nim drogę.

Tak. Nie raz wp🤬l już dostałem, ale jednak więcej razy wp🤬liłem.
Uważam, że było warto. Po to są zasady, żeby każdy miał swoje miejsce dla siebie!

Jeśli ktoś uważa inaczej, to c🤬j mu na imię!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
~Dostojny 2024-01-12, 12:28
To jakiś rodzaj łódzkiego rejestratora.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
dus 2024-01-12, 13:22
Jeszcze jak chcecie podzielić społeczeństwo? Politycznie, płuciowo, zawodowo .. już nie wystarczy by poczuć się dowartościowanym? Teraz dzielicie na rowerzystów, pieszych, rudych? Wszędzie są tylko ludzie, a rower to tylko środek transportu. Nie dajcie sobą manipulować.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-01-12, 13:35 1
TheRainMan napisał/a:

Jak samochody są zaparkowane na ścieżce rowerowej to nic dziwnego, że rozp🤬alają im lusterka

Jak zobacze rower na chodniku też mam go rozj🤬? Ok!
Zgłoś
KtM 2024-01-12, 14:12
Nie bronię rowerzystów, ale kierowcy puszek zachowują się jak władcy dróg. Jedzie taki szeryf, zajeżdża, wymusza, parkuje na ścieżce dla rowerów i co mu zrobisz… no to znalazło się kilku, co im zrobili.
Zgłoś
silwerbalk 2024-01-12, 14:23
K🤬a już c🤬j jakby serio przypadkiem to zrobił no c🤬j bywa nie ..... Ale te pedały specjalnie wjeżdżają by zachaczyc o te lusterka .... I teraz mam takie czemu za co i czy to temu że ich żona puściła się z murzynem i mają teraz czekoladka w domu
Zgłoś
Pantaran 2024-01-12, 14:31
KtM napisał/a:

Nie bronię rowerzystów, ale kierowcy puszek zachowują się jak władcy dróg. Jedzie taki szeryf, zajeżdża, wymusza, parkuje na ścieżce dla rowerów i co mu zrobisz… no to znalazło się kilku, co im zrobili.

Nie można generalizować kierowców aut nie wszyscy to czuby i na pewno jak się będzie długo szukać to i wśród dwukołowców można odnaleźć normalnych a czasem inteligentnych.
Zgłoś
arturek_w 2024-01-12, 14:40
Andrzejas napisał/a:

Pedalarze wk🤬iają każdego, ale nic nie wk🤬ia tak bardzo, jak hipokryzja! Jadą pedały swoim miejscem na drodze?
Jadą.
Kierownicy aut im się wj🤬i na ich pasy?
Wj🤬i.
Niech zatem kierownicy cierpią i płacą.
I BARDZO, K🤬A, DOBRZE!
Tak samo robię.
Jadąc autem spycham pedalarstwo na ścieżkę rowerową, skoro mają obok.
Jadąc rowerem ciągnę z bara i zaskoczenia ludzi na ścieżkach rowerowych.
Jako pieszy wyp🤬alam rowerzystów jeżdżących po chodniku czy przejściu i staję przed maskami aut chcących skrócić sobie nim drogę.
Tak. Nie raz wp🤬l już dostałem, ale jednak więcej razy wp🤬liłem.
Uważam, że było warto. Po to są zasady, żeby każdy miał swoje miejsce dla siebie!
Jeśli ktoś uważa inaczej, to c🤬j mu na imię!

W dupie mam Twoje zasady - każdy ma swoje i mię tu nie pouczaj
Zgłoś
Andrzejas 2024-01-12, 14:50 1
wojtekpwse napisał/a:

Jak zobacze rower na chodniku też mam go rozj🤬? Ok!

Oczywiście! Jeśli stoi w taki sposób, że utrudnia przejście pieszym, to go wyj🤬, bo chodnik to nie jest parking. Nigdy roweru nie zostawiam przed budynkiem, jeśli nie ma na niego wyznaczonego miejsca. Jak nie ma windy, to trudno - rower na plecy i zap🤬lam po schodach. Taki los pedalisty. Jak parkuję autem w dużym mieście, to nie mam problemów z tym, że od parkingu do mojego celu muszę jeszcze 400m podejść. Wielu jednak wjechałoby swoim autem do biura na 7 piętrze, gdyby tylko do windy im się zmieściło.

Pies j🤬 pojebów drogowych! I c🤬j mnie obchodzi, czym jeździcie!

Zjeb w aucie, na rowerze, hulajnodze, motokompleksie czy chodniku to dalej zjeb i żaden sens w oczernianiu tylko wybranej z grup. Jeśli ktoś uważa, że tylko rowerzyści i motop🤬dy na drodze są zj🤬i, a sam jeździ autem, to idę o zakład, że też należy on do grupy komunikacyjnych zjebów.
Change my mind!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
orion123123 2024-01-12, 14:53
tez jezdze na rowerze ale nie wymijam innych bo jezdze bezpiecznie a jak ktoś chce jechac pierwszy to niech jedzie
najwyrazniej spieszy sie do trumny
wyj🤬e tyle złosci i hejtu..
ja tam wole przepuscic i miec spokoij
Zgłoś
Andrzejas 2024-01-12, 14:53
arturek_w napisał/a:

W dupie mam Twoje zasady - każdy ma swoje i mię tu nie pouczaj

Nie pisz do mnie, jak nie umiesz czytać. Nigdzie nikogo nie pouczałem i nie skłaniałem do pójścia w moje ślady. Jeśli się nie zgadzasz z moimi zasadami, to po prostu nie stawaj mi na drodze, bo dołączysz do szerokiego grona wielce oburzonych moim działaniem. W piździe i tak was mam.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
DEADmanPL 2024-01-12, 15:01
Powinien być ustawowy dzień j🤬ia rowerzystów. Wszyscy mają wolne w pracy i zasadzają się na tych sk🤬ysynów. Nagrywają spuszczane wp🤬le i potem wieczorem przy stole pełnym potraw całą rodzina spędza razem mile czas pokazując sobie nagrania.

Taki dyngus tylko zamiast na laski z wiadrem wody to na pedalarzy z kijem wyskakujesz.
Zgłoś
plaster 2024-01-12, 15:25
pieprzeni pedalarze
Zgłoś
SzataNbardzoZłY 2024-01-12, 16:38
orion123123 napisał/a:

tez jezdze na rowerze ale nie wymijam innych bo jezdze bezpiecznie a jak ktoś chce jechac pierwszy to niech jedzie
najwyrazniej spieszy sie do trumny
wyj🤬e tyle złosci i hejtu..
ja tam wole przepuscic i miec spokoij

Ja to jestem puszką, motop🤬deczką, hulajp🤬dą, pedalarzem i ... zj🤬ym rolkarzem. A i jeszcze jak jakiś pedofil pomykam z psem na nogach ...wieczorami

DEADmanPL napisał/a:

Powinien być ustawowy dzień j🤬ia rowerzystów. Wszyscy mają wolne w pracy i zasadzają się na tych sk🤬ysynów. Nagrywają spuszczane wp🤬le i potem wieczorem przy stole pełnym potraw całą rodzina spędza razem mile czas pokazując sobie nagrania.
Taki dyngus tylko zamiast na laski z wiadrem wody to na pedalarzy z kijem wyskakujesz.

Gdybym powiedział że zjebem jesteś to zaprowalbys mi randkę
Zgłoś
Andrzejas 2024-01-12, 18:46
Pantaran napisał/a:

Nie można generalizować kierowców aut nie wszyscy to czuby i na pewno jak się będzie długo szukać to i wśród dwukołowców można odnaleźć normalnych a czasem inteligentnych.

No nie można, ale wszyscy kierowcy aut pokazanych na filmie to właśnie czuby. Szukanie inteligentnych wśród motocyklistów też będzie o wiele trudniejsze, niż szukanie ich wśród kierowców, bo sam fakt podejmowania ryzyka wiążącego się z wsiadaniem na motocykl na drodze publicznej stoi w sprzeczności z inteligencją. Wydaje mi się, że jak motocyklista dochodzi do stadium inteligencji, to dlatego, że przestał nim być.

silwerbalk napisał/a:

K🤬a już c🤬j jakby serio przypadkiem to zrobił no c🤬j bywa nie ..... Ale te pedały specjalnie wjeżdżają by zahaczyc o te lusterka .... I teraz mam takie czemu za co i czy to temu że ich żona puściła się z murzynem i mają teraz czekoladka w domu

Serio tego nie rozumiesz?
Już Ci wyjaśniam:
Robią to celowo, aby nauczyć tych baranów, że pas rowerowy to nie jest parking i zatrzymywanie się na nim jest karane. Z racji tego, że służby za wymierzanie tej kary są zazwyczaj nieskuteczne, to biorą sprawy w swoje ręce i przywracają równowagę, czyli słusznie karzą winnych w mało wysublimowany sposób.
A czemu taki? A bo na kulturę trzeba sobie zasłużyć, a takie parkowanie na środku czyjejś drogi nie jest na pewno jej oznaką. Cham na chama trafił i wszystko jest w równowadze. Tak powinno być.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie