@longlong7 jest coś takiego jak hamulec awaryjny, poza tym wiesz tramwaj z masą 30-40 ton ma się nijak do masy roboczej EU07 80t.
Tak btw. mam nadzieje że ten debil sie k🤬a zobaczy gdzieś
Tak btw. mam nadzieje że ten debil sie k🤬a zobaczy gdzieś
w Krakowie lepiej dostać tramwajem niż maczetą
podpis użytkownika

Ostatnio jest sporo wypadków (w tym śmiertelnych) z udziałem tramwajów w Krakowie, także sprawdzanie hamulców i ogólnie stanu technicznego wozów jest teraz na porządku dziennym. Tutaj akurat ewidentnie poszedł w ruch hamulec szynowy, b. dobra reakcja motorniczego.
@up
32t bodajże.
@up
32t bodajże.

Ale po rowerze to mógł mu przejechać, pewnie k🤬s wsiadł na niego z powrotem i za chwilę zrobi kolejną głupotę.
Z miesiąc temu niedaleko mnie typowi tramwaj po nodze przejechał i jakoś dziwnie wyszło że nie mógł ruszyć dalej i typ wykrwawił się na miejscu
Także tramwaj fajna rzecz.

Typowy biedny rowerzysta, co cały świat przeciw niemu. Samochody, piesi, tramwaje, a nawet tory...

K🤬a, dzisiaj podobną sytuację w robocie miałem. Jakaś jebnięta babcia wylazła mi pod wagon zza drugiego (tak jak słynny wypadek z urwaną stopą na Korfantego w Katowicach). 30cm od niej wyhamowałem. Wszystkie hamulce w użyciu, bana szlifuje obręcze zblokowanymi kołami, sunie prosto na idiotkę lezącą na tory z zacieszem na pysku. Człowiek wali tym dzwonkiem przez całą długość mijanego tramwaju, zwalnia, a i tak jakaś głupia k🤬a pod niego wejdzie, bo nie zauważy/usłyszy. Serce w gardle przez resztę dniówki.
Się potem ludzie dziwią, czemu motorowi nerwowi bywają.
Się potem ludzie dziwią, czemu motorowi nerwowi bywają.

Przecież k🤬a nie zrobił tego specjalnie, trochę poj🤬y że nie zwolnił przy torach jadąc kolarką. Sam kiedyś próbowałem przejechać przez tory więc skręciłem tak 45stopni a i tak się wj🤬em w tory ;p

Jak ja k🤬a nienawidzę rowerzystów. C🤬je jeżdzą środkiem, nie sygnalizują skrętu, przejeżdżają na czerwonym, zap🤬lają po chodnikach i przejściach dla pieszych i jeszcze robią z siebie ofiary. J🤬e c🤬je.