📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:55
Jak na ulicy to źle, bo miejsce zajmujemy i doganiamy na światłach.
Jak na chodniku tez źle, to pieszych mnijmy na centymetry pędzać 50 km/h i spychamy z chodników.
Jak na ścieżkach rowerowych też źle, bo trzeba nam na przejazdach ustępować, a nikomu się rozglądać nie chce.
Najlepiej wytyczyć nam pasy na jezdni, jak "bus pasy", na pewno będziecie zadowoleni ( do tego doprowadzicie )
Jak na chodniku tez źle, to pieszych mnijmy na centymetry pędzać 50 km/h i spychamy z chodników.
Jak na ścieżkach rowerowych też źle, bo trzeba nam na przejazdach ustępować, a nikomu się rozglądać nie chce.
Najlepiej wytyczyć nam pasy na jezdni, jak "bus pasy", na pewno będziecie zadowoleni ( do tego doprowadzicie )
el_kadafi napisał/a:
A ja mam rower i brykam chodnikiem! I mam was w dupie!
Pojemną masz Pan dupę, Wać Panie
W Polsce powiedzieliby, że to wina dziecka, bo przecież rowerzyści to święte krowy. I byłby to pretekst, żeby zrobić kolejną ścieżkę rowerową, oczywiście kosztem chodnika, jak to zwykle bywa. W cywilizowanych krajach rowerzysta jest uczestnikiem ruch, a u nas znaleźli sobie kolejny sposób na wyciąganie kasy na ścieżki rowerowe.
fajny prosiaczek,wylizałbym jej kakaowe oczko,oczywiście od razu po sraniu.
P.S mam na myśli tą starszą płci żeńskiej
P.S mam na myśli tą starszą płci żeńskiej
Pilnować gnoja to jest obowiązek rodziców a nie obcych ludzi. Jak miał chłop zauważyć dzieciaka przez płot? Nie dość, że to małe to jeszcze wybiega zza winkla prosto pod koła. Zatrzymać się mógł, ale żeby sprzedać kopa jednemu i drugiemu co najwyżej. Do ulicy by dobiegło i na siniakach by się nie skończyło. Najlepiej samemu chodzić z głową w dupie a później na innych zwalać winę jak coś się stanie.
kordas napisał/a:
Sam byłem potrącony 4 razy przez samochody, za każdym razem z winy kierującego, raz skończyłem w szpitalu i do dziś odczuwam tego skutki, ale dalej uważam, że jeśli chcesz jeździć na rowerze to twoje miejsce jest na ulicy. Pamiętaj też, że przepisy przepisami, ale jeśli cenisz sobie swoje zdrowie i życie to przyłóż większą uwagę do zasady ograniczonego zaufania.
Musisz być niezłym kretynem żeby ryzykować życiem dla przestrzegania przepisów. No kompletny debil.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie