Sama wjechała w bok autobusu i nawet nie sygnalizowała zmiany pasa.
dokładnie.
To jest dowód na to, że polskie społeczeństwo jest na wysokim poziomie. W azji kierowca jechałby dalej a i nikt nawet by się nie zatrzymał. Nikt nie miałby konsekwencji itd. ale w tam to jest komunizm, dlatego nigdy nie możemy cofać się w rozwoju akceptując taki błąd jak liberalizm nieuchronnie prowadzący do jego ostatecznej formy czyli komunizmu.
Co ty puerdolisz? Co ma liberalizm wspolnego z komunizmem xD Poza tym, byles ty kiedy poza piwnica swoich starych? Lol
Chłopie wyprzedzał rower xD. Jedyne do czego można się przyczepić to za mały odstęp
Art. 26 PoRD ust. 3 dotyczy wszystkich pojazdów, niezależnie od ich typu. Czołgu rowerem też nie pozwala wyprzedzić.
Art. 26 PoRD ust. 3 dotyczy wszystkich pojazdów, niezależnie od ich typu. Czołgu rowerem też nie pozwala wyprzedzić.
Tak nasze państwo słynie z takich martwych nieuzasadnionych przepisów.
Wyprzedzał bez zachowania odstępu 1.5 m na rzyżówce
Jak nie masz prawa jazdy - po co się wypowiadasz?
Wg ustawy PoRD odstęp to 1 m (art. 24 ust. 2)
Nie ma zakaz wyprzedzania roweru na skrzyżowaniu (art. 24 ust. 7)
[ Dodano: 2025-12-17, 15:37 ]
Sama wjechała w bok autobusu i nawet nie sygnalizowała zmiany pasa.
Nie zmieniała pasa ruchu.
Chłopie wyprzedzał rower xD. Jedyne do czego można się przyczepić to za mały odstęp ale w takim
Ty też jak nie masz prawa jazdy - milcz.
Jak to "Jedyne do czego można się przyczepić"?
A zakazane wyprzedzanie kierującej rowerem bezpośrednio przed i na przejściu za 1500 zł? (art. 26 ust. 1 pkt 1 ustawy PoRD)
ona nie zmieniała pasa, jechała swoim, tu nie ma mowy o przypadku, kierowca ze świadomością złamał przepisy
wyprzedzał na przejściu dla pieszych bez sygnalizacji świetlnej, nie zachował odstępu
kobieta popełniła błąd bo dziada nie zablokowała, ja mam lusterko na rowerze, zawsze jak widzę za sobą autobus to staram się go w miarę bezpiecznie przepuścić, żeby za mną nie jechał, jeśli nie da rady, to blokuję ( wjeżdżam na środek pasa) żeby nie mógł mnie wyprzedzić, ona niestety chyba go nie widziała, za on widział ją doskonale, zwykły bandyta
On tak tylko żartował z tą niesygnalizowaną zmianą pasa, nie musisz się nakręcać😄
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie