Nie obserwuję sceny MMA na bieżąco, wymienić jestem w stanie tylko kilku fighterów, ale ten koleś to najwyraźniej jakiś samozwańczy guru opiniotwórczy, więc dziwi mnie, że nie pokazują go codziennie w mediach

W żadnych wypadku nie popieram siedzenia na dupie i hejtowania, ale jeśli koleś chce atakować hejterow to niech atakuje bezpośrednio osobę która w jakiś sposób go obraziła. Wyzywanie czyjejś matki jest najzwyczajniej oznaką słabości i braku argumentów.

Dzieciakom pewnie k🤬sy stają jak widzą takiego gangstera.
słaby jak ż🤬dzew. a teraz idę jebnąć piwo i podrapać się po jajach
Tym hipokryzyjnym komentarzem stawiasz go w Ekstraklasie polskich zawodników, tudzież mówców.

i h🤬j.

c🤬j mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech sp🤬ala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca k🤬ami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozp🤬olił. A to k🤬a zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar nap🤬lić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest p🤬dą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wp🤬l, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, k🤬a mojego hejtu k🤬a cebulaki.
wlasnie takich k🤬a ludzi jak on wlasnie jedzie. Bo p🤬lisz glupoty. On tego nie zaczal, tylko zaczeli ludzie tacy jak ty. wyglada jak wyglada, normalne lubi co lubi i c🤬j ci do tego. dobrze mowi, a ze ci pojechal iz zes sie splakal i piszesz p🤬ly od rzeczy to smiac sie z ciebie. Spalony w mma, zobacz sobie najpierw co osiagnal wczesniej i dopiero zacznij pisac. Ciota.
Ten brudas mieszka niedaleko mnie w Płocku, raz go widziałem to gapił się na mnie, myślał, że podejdę po autograf czy coś XD wieśniak jakich mało
hah, pewnie obsrany szedles i sie bales ze ci p🤬lnie, przyznaj sie

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.plc🤬j mnie on obchodzi, typ wyglądający jak sado maso pokrak staje się nagle wyrocznią prawdy i estetyki. Niech sp🤬ala głosić te swoje pierdoły kolegom od piwa. Gdyby jeszcze on czegoś uczył, a on po prostu rzuca k🤬ami i obraża wszystkich. Śmieszy mnie typ, bo robi z siebie wielkiego niepokonanego, mówi, że by wszystkich tych "znawców" rozp🤬olił. A to k🤬a zadziwiające. Sam coś tam sobie trenuję i się bawię sportem i nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, że gość, dla którego jest to praca 24/7 by mi nastukał, ja mam inną pracę i tyle, ale typ tak bardzo się wkręcił w to, że jest wojownikiem, że teraz widzę ma zamiar nap🤬lić gości co siedzą przy komputerach, kto dalej? Bezdomni i niepełnosprawni? Kobiety w ciąży? Gość jest spalony w MMA, jest p🤬dą na tym poziomie i od byle kogo teraz dostanie wp🤬l, to robi z siebie gwiazdę youtuba. Tyle, k🤬a mojego hejtu k🤬a cebulaki.
Skoro gość c🤬j cię obchodzi to po co go oglądasz i tak obszernie komentujesz? Dla niego i tak jesteś zwykłą k🤬ą. Osobiście nigdy mu nie powiesz, że jest p🤬dą.