Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew 2015-09-18, 15:40 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Diesel 2015-09-18, 15:53 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ceptronik2 2015-09-18, 16:26 5
Wole różala jak mameda islamiste
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-18, 16:55 4
Zwykły prymityw.

Kiedyś chyba ciekawiej gadał, tutaj jak jakiś menel filozof, takie teksty to ja też mogę składać przy 7 piwie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-18, 17:17 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-18, 17:27 1
@up przez nierozładowane jaja, będziesz miał dopiero stany lękowe. A poza tym po co walić koniucha? znajdź sobie pannę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-18, 17:40 5
Zgłoś
Jab7kO 2015-09-18, 18:29 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-18, 20:24
@Jab7kO w KSW większość jest na sterydach
Zgłoś
~Beny 2015-09-18, 20:40
Różal jak zwykle...

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Mom and Death 2015-09-18, 20:58
Zgłoś
Kacu63 2015-09-18, 22:19
Ronoaro napisał/a:

Lubię Różala, ale po jego wypowiedziach jasno widać, że 20 lat walki w Kick-boxingu, MMA oraz łykanie leków, sterydów i odżywek nieco mu wpłyneły na psychikę. Przekaz wypowiedzi jest jasny, ale skłądnia i sens niektórych zdań dyskusyjny.

Zacytuje Rockiego Balboa:
"Dostał pan kiedyś w twarz 500 razy w ciągu jednego wieczoru?
To w końcu to zaczyna boleć".

Obrywanie po głowie przez dłuższy czas dobrze na mózgownicę nie robi, tak więc zamknij przemądrzały ryjek.
Zgłoś
lobominator 2015-09-18, 22:43
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2015-09-18, 23:03
Typa nie znam ale jest konkretny, aż zapoznam się z jego historią. W każdym razie tatuaże to gówno. Pozdrawiam Kaszuby
Zgłoś
panchamityle 2015-09-18, 23:49
Nie znoszę tego c🤬la i hejtuje, mojej laski na dyskę nie weźmie, bo ona nie lubi dyskotek. Nie mam dziewczyny a różal to debil bez szkoły.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem