👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zwykły prymityw.
Kiedyś chyba ciekawiej gadał, tutaj jak jakiś menel filozof, takie teksty to ja też mogę składać przy 7 piwie.
Kiedyś chyba ciekawiej gadał, tutaj jak jakiś menel filozof, takie teksty to ja też mogę składać przy 7 piwie.

@up przez nierozładowane jaja, będziesz miał dopiero stany lękowe. A poza tym po co walić koniucha? znajdź sobie pannę.

Różal jak zwykle...
Ronoaro napisał/a:
Lubię Różala, ale po jego wypowiedziach jasno widać, że 20 lat walki w Kick-boxingu, MMA oraz łykanie leków, sterydów i odżywek nieco mu wpłyneły na psychikę. Przekaz wypowiedzi jest jasny, ale skłądnia i sens niektórych zdań dyskusyjny.
Zacytuje Rockiego Balboa:
"Dostał pan kiedyś w twarz 500 razy w ciągu jednego wieczoru?
To w końcu to zaczyna boleć".
Obrywanie po głowie przez dłuższy czas dobrze na mózgownicę nie robi, tak więc zamknij przemądrzały ryjek.
Typa nie znam ale jest konkretny, aż zapoznam się z jego historią. W każdym razie tatuaże to gówno. Pozdrawiam Kaszuby
Nie znoszę tego c🤬la i hejtuje, mojej laski na dyskę nie weźmie, bo ona nie lubi dyskotek. Nie mam dziewczyny a różal to debil bez szkoły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie