Liberalna studentka na ichniejszym ASP dostała autyzmu przez gościa z transparentem popierającym Trumpa.
J🤬e rozkapryszone dzieci. Typowe pokolenie p🤬deuszy które jak nie dostaną cukierka od mamusi to płaczą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
O k🤬a co tu się dzieje. Ta się śmieje, że jej odj🤬o i jest tego świadoma i robi to specjalnie a ten p🤬li że to wina marihuany a potem że to przez jakiś baner który trzyma
myślę, że to we Francji. Cały czas próbuje coś rysować na chodniku.
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Konto usunięte
2018-03-28, 15:09
*autistic screening
Gdy byłem dzieckiem i jakiś łobuz w piaskownicy wrzeszczał, bo mu nie dawałem łopatki, moja babcia mówiła
- zostaw c🤬ja. Zmęczy się, to przestanie.
Ale ten pod transparentem też p🤬li populistyczne bzdety. Dlatego jest za delegalizacją marihuany? Bo jakaś wariatka drze ryja?
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
mam dylemat-czy r🤬ałbym za cycki czy nie r🤬ałbym za światopogląd?
ssiwy napisał/a:
mam dylemat-czy r🤬ałbym za cycki czy nie r🤬ałbym za światopogląd?
Lewacy są i tak r🤬ani przez życie i murzynów więc twój mikro bolec jest jej pewnie obojętny.
Najśmieszniejsze jest to, że przez takich jak ona wygrał trampek.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Co nie zmienia faktu, że głosowanie na trumpa świadczy o sp🤬oleniu umysłowym. Gdyby tylko po drugiej stronie był ktoś względnie normalny, a nie clintonówka, to c🤬ja by widział, a nie fotel prezydencki.
Typowy wyborca lewicy. Oni wszyscy są p🤬lnięci.
To jest p🤬lona bruxa albo strzyga, dzwońcie po wiedźmina ze szkoły świstaka...
Konto usunięte
2018-03-28, 22:31
Wiencej praw dla kobiet tak to na pewno świetny pomysł , i wcale nie przez ikompetentne i głupie kobiety murzyni nas podbijają to na pewnie nie dla tego
@up "ikompetentne"? Jesteś pewien?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
To że wszelkiej maści socjaliści,i inni podobni debile zaj🤬i słowo 'liberał' i się nim mianują to nie znaczy,że my musimy to uznawać Velture.
podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.