Ile oni mają IQ? Przecież od razu widać było, że to nie ma prawa sie udać...
Bo tak miało byc. Mial byc wyładowany i tyle.
Najdroższy samochód w całej Afryce a te czarne przygłupy skasowały go już przy rozładunku. Czym teraz będzie jeździł król murzynów? Wróci do jazdy na ośle?
Złoto 💩
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Jeżeli posiadają 😏
podpis użytkownika
I bóg stworzył kobietę 669226292Ile oni mają IQ? Przecież od razu widać było, że to nie ma prawa sie udać...
maja ujemne
Oni nie mają IQ

Ile mają IQ? Serio? Czy to pytanie retoryczne?
przeciez sie udalo nie widzisz ?
Przecież się udało ¯\(ツ)/¯
W zeszłym roku byłem w Kenii (a bądź co bądź ten kraj uchodzi za jeden z najbardziej cywilizowanych krajów Afryki wyłączając z tego Afrykę północną) i powiem Ci, że takiego roz**erdolu transportowo-logistycznego nie widziałem nigdzie. Wiadomo, że na jednym motocyklu podróżuje 5 osób albo 3 osoby i krowa, że pęczek prętów zbrojeniowych o długości 5m wlecze się za motocyklem lub na podobnym wiezie zmontowane lóźko (zestaw o szerokości ponad 2m) ale nie opiszę słowami jak wygląda tam zabezpieczenie odcinka drogi celem naprawy nawierzchni. To jest abstrakcja. Średnie IQ jest na poziomie kury ale to jest dodatkowo podlane dziwnym sosem braku wyobraźni + bezgranicznej wiary w powodzenie akcji... Fajnie zobaczyć, przesrane tam żyć.
Co mam ci odpowiedzieć. Ja tam widziałem kolesi, którzy cieli nią siebie pickupami na siebie, tylko że towar im zachodzi na metr na sąsiedni pas. Żaden k🤬a nie ustąpił, żaden nawet tego nie przewidział. Mijali się, i zgodnie z zasadami fizyki jebło i zdjeło kilkanaście osób z paki którzy jechali na towarze ułożonym we poprzek paki. Lekka jatka. Kto jakoś żył, to na motor jako pasażer i do szpitala a reszta? Det naiejscu lub w rowie bo nikt N e chciał ich nigdzie wozić. Życie mudzinów lepsze niż safari. Moja się uparła na żyrafy, a ja wolałem oglądać małpy w ich naturalnym środowisku.