Młodzi wykształceni - beneficjenci 800 plusów. Wiesz na kogo pracujesz, Mireczku.
Zawsze mnie to zastanawiało czy ci ludzie są poj🤬i i słuchają takiej muzyki czy to od słuchania takiej muzyki są poj🤬i?
smc napisał/a:
Nie wiem, czego wy chcecie od nich.
Pracują u mnie ludzie podobnego pokroju i często mają oni więcej godności i honoru od szczurków z korpo. Zwykli ludzie, zwykłe polskie mieszkanie. To jest klasa robotnicza, ani lepsza, ani gorsza od innych. W fabryce i na budowie nie potrzeba filozofów, tylko fizoli. Drobna różnica, a jakże istotna.
Powinni ich zatem wypuszczać z klatki na określonych zasadach i ograniczyć dostęp do internetu.
S.Cat napisał/a:
Powinni ich zatem wypuszczać z klatki na określonych zasadach i ograniczyć dostęp do internetu.
Raczej powinni podzielić internet na klasy społeczne. Nie mielibyście świadomości o istnieniu takich ludzi i wszyscy byliby szczęśliwi.
A nie mówiłem że halman jest w stanie posunąć się do wszystkiego aby tylko wrócić na łono sadola.
[ Dodano: 2025-01-11, 11:08 ]
Tak jak krakena
[ Dodano: 2025-01-11, 11:08 ]
S.Cat napisał/a:
Tak jak krakena
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Piterus napisał/a:
Piwo za materiał własny i namówienie mamy do udziału!
Aż się zalogowałem żeby dać piwo za ten trafny komentarz xD
ALIEN0402 napisał/a:
k🤬a wstaw sobie zęby bo ciężko zrozumieć :] browara na dwóch pili i lekko pozamiatało
Prędzej worek krystyny
patusy do odstrzalu, mefedron za mocno wszedl i mysli ze jest raperem XD