Się pośmiałem

Ale prawda jest taka że źle się dzieje w Polsce i na świecie :<
konto usunięte
2014-01-10, 17:11
@up a co sie nie zgadza w pierwdzym obrazku? Co do drugiego to jak ktos nasra na chodnik to tez mozna nazwac to performensem. Skoncz miziac prezesa po jajkach i sam zacznij czytac
A co do leniwego idioty , to tak mówię do twojego starego jak mi buty pucuje
konto usunięte
2014-01-10, 18:13
Ostatnio lekarz przepisal mi czopki na bol. Bynajmniiej powodem moich dolegliwosci nie byly zdjecia politykow obrane w zabawne komentarze a kebaby i frytki.
Prosze was skupcie sie na swojej profesji bo inaczej mi to szkodzi.
konto usunięte
2014-01-10, 19:59
Można powiedzieć, że Kaczyński to zaledwie w połowie taki polityk jak Kliczko.
PS. Beka z ludzi którzy myślą, że PiS jest partia prawicową
konto usunięte
2014-01-11, 0:46
Nie rozmieniajcię się na drobne... Mam znajomego we Frontexie, który opowiadał mi jak naprawdę wygląda polityka imigracyjna państw UE. Włodarze państw Polaków nie lubią za to, że potrafią się zasymilizować na odpowiednim poziomie, są lubiani przez społeczeństwo a jednocześnie szykanowani nie możemy domagać się swoich praw, bo nie możemy powołać się na rasizm, dyskryminację rasową czy kulturową. Tak jest od wieków, wielu próbowało Nas zniszczyć w zarodku, zniewolić ze strachu przed nami. Nasze pokolenie tego nie zmieni, ale kiedyś role się odwrócą i to My, Polska będziemy potęgą.
wydrunio napisał/a:
Ciśniesz bekę z Kaczyńskiego, a prawda jest taka że jesteś kolejnym z lemingów
No tak, jak nie kochasz Jarka, albo JKMa, to jesteś lemingiem. A to właśnie wy jesteś takimi lemingami. Dzięki PiSowi nastała pierwsza i największa fala wyjazdów za chlebem, bo za ich rządów opłacało się tylko być księdzem.