👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rettro napisał/a:
Kto to w ogóle jest ten cały Tede?
![]()
"polski celebryta uważający się za rapera"

Co to w ogole za cep?! 15 tysiecy euro dziennie zarabia? to co on w Polsce robi na Opolskim festiwalu? buc zasrany! W kazdym porzadnym barze juz dawno by go ktoś wyjaśnił za takie darcie japy!

A na samym końcu do tego krzykacza podbiega murzyn i pakuje mu pałe w ryja.

Ciekawsze te Wasze komentarze niż reszta zawartości całego sadistica. Lubię Tedego i lubię śmiać się z ludzi, którzy sie kłócą o to, czy jest fajny, czy też nie
Poważniejszych problemów nie macie?

Gdzie tu logika? Przecież gdyby byli prawdziwymi imprezowymi automatami to by wogóle nie spali, a nie że musza się regenerować tydzień po melanżu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie