Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
(długie, ale moim zdanie warte obejrzenia w całości)
Minęło jakieś 15 lat od nakręcenia tego programu, a sytuacja w naszym państwie niewiele się zmieniła. Satanistą nadal pozostaje ten co" rozkopuje groby" i robi "czarne msze".

part 1.

part 2.

Wywiad pochodzi z programu "Teraz wy" z połowy lat '90.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-04-15, 10:51
czy ten zakonnik to nie jest czasem młody Hołownia??? jakis taki podobny...
Zgłoś
push3k 2010-04-15, 14:01
Podoba mi się to jak Kostrzewski opowiada (jak jest trzeźwy). Smętne lata 90'. Do tej pory naród nie dojrzał. Nie można powiedzieć, że niewielu chrześcijan wie czym jest satanizm - właściwie to niewielu ludzi wie czym jest satanizm. Cieszę się, że ja (wierzący) wiem czym to jest, choć nie utożsamiam się z poglądami typowymi dla tego 'ruchu/filozofii indywidualizmu'.
Zgłoś
necrofallus 2010-04-15, 15:05
Prowadząca chyba za pół świni jest w ogóle w tym programie. Ja szanuje Romana Kostrzewskiego za muzykę. Z jego rozmów poza sceną podobał mi się tylko urywek dialogu z księdzem podczas festiwalu w Jarocinie w osiemdziesiątym-którymś roku.. dał wtedy popalić księdzu.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-15, 16:09 2
necrofallus napisał/a:

Prowadząca chyba za pół świni jest w ogóle w tym programie. Ja szanuje Romana Kostrzewskiego za muzykę. Z jego rozmów poza sceną podobał mi się tylko urywek dialogu z księdzem podczas festiwalu w Jarocinie w osiemdziesiątym-którymś roku.. dał wtedy popalić księdzu.

Romek powiedział: "Rozmowy się zdarzały. Były czasem formy pewnych przypadkowych starć ideowych między mną czy moimi przyjaciółmi a przypadkowo poznanymi ludźmi zajmującymi się w jakiś sposób teologią. Ale to były rzadkie przypadki. Niektóre w bardzo zabawny sposób skutkowały później jakimiś reperkusjami medialnymi. Różnie to wyglądało. W każdym razie akurat ta rozmowa jarocińska była o tyle naturalna, że grono młodych ludzi, do którego i ja się wtedy zaliczałem, siedziało sobie, a wokół chodzili księża i próbowali ewangelizować. Do takiej grupki, w której byłem, przyłączył się jeden z księży i wtedy wywiązała się dyskusja. Pracujący nad materiałem realizator BBC wpadł na część tej dysputy. Na tamte czasy był to chyba niezły wstrząs."

Zgłoś
sard 2010-04-15, 19:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-15, 21:13
i tak mówi konkretniej niż u Wojewódzkiego. tam... cóż.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-15, 21:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-15, 22:13
Lepiej niż u Wojewódzkiego- oglądając tamten program myślałam tylko, że Szatanowi musi być strasznie wstyd.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-15, 22:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-15, 23:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 1:04
Wygląda jak uczony 5 lat w zakladach psychiatrycznych "teatrzyk" xD
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 20:52 1
Zgłoś
Kadi 2010-04-17, 0:08 1
Otwórzcie się i posłuchajcie co on mówi. Moim zdaniem wygląda bardzo prawdziwie na tle zadających wyuczone pytania. Po prostu wie bardzo dużo, ma mnóstwo pomysłów na odpowiedź, więc się mota z natłoku myśli. Moim zdaniem nadaje się do telewizji jako "ambasador" satanistów - a już na pewno bardziej niż Nergal. Wystarczy się wczuć
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-17, 3:09
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-01, 19:27 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem