Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja pracuje juz 6 lat to raz, dwa śmieszniejsze od tego co opisałeś jest to jak c🤬ka która nigdy nie pracowała i jest na garnuszku mamy i nawet nie skończyła liceum śmieje się z kogoś kto wszedł na rynek pracyMnie na tym portalu zawsze bawi jak najwięcej o płaceniu podatków ma do powiedzenia gimnazjalista, licealista czy bananowiec pracujący drugi miesiąc w życiu.

Musiałbym też tak ćpać żeby zagłosować na KNP. Odrażające jak prawica.
Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.
A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.

Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.
A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.![]()
Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!

Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!
Już ją robię. Staram się być człowiekiem na miarę nowego systemu którego jestem zwolennikiem. A utopijne jest myślenie, że osiągnie się nowe zadowalające efekty, powtarzając działania które tych efektów dotychczas nie przynosiły.
Poza tym, skoro jesteś taki anty, zaprezentujesz nam może swoją wizję państwa i gospodarki, która nie jest twoim zdaniem utopijna. Czy nie jest to przypadkiem "żyć, żreć i czekać aż samo się poprawi"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie