Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-11-12, 14:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 14:56 1
Piwo za Kraftwerk w tle.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 14:59
na tym portalu ludzie raczej myślą, nie to co na wp czy onecie, albo innej interii. Myślę, że jeśli ulifont jest opłacany to raczej przez tę prawą stronę. Dlaczego? bo tu raczej trudno przekonać ludzi do czegoś mowiac wprost, ze sie za tym jest ulifont stosuję te samą zagrywkę co Piotr Szumlewicz. ma osmieszyc lewicę i zniechęcic ludzi do niej. tak widzę to ja.
Zgłoś
DarkMachina 2014-11-12, 15:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 15:26 2
Zgłoś
ulifont 2014-11-12, 16:01
Mnie na tym portalu zawsze bawi jak najwięcej o płaceniu podatków ma do powiedzenia gimnazjalista, licealista czy bananowiec pracujący drugi miesiąc w życiu.
Zgłoś
bastardone 2014-11-12, 16:03
Tak się dzieje jak wstrzykują sobie marihunaen!
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 17:11
ulifont napisał/a:

Mnie na tym portalu zawsze bawi jak najwięcej o płaceniu podatków ma do powiedzenia gimnazjalista, licealista czy bananowiec pracujący drugi miesiąc w życiu.

ja pracuje juz 6 lat to raz, dwa śmieszniejsze od tego co opisałeś jest to jak c🤬ka która nigdy nie pracowała i jest na garnuszku mamy i nawet nie skończyła liceum śmieje się z kogoś kto wszedł na rynek pracy
Zgłoś
ulifont 2014-11-12, 17:37
ja tego do ciebie nie kierowałem jak coś
Zgłoś
-Misha- 2014-11-12, 17:49
Ulifont to na kogo głosujesz, jak nie na KNP ? Możesz sie pochwalić (choć powiesz pewnie, że na nikogo ohh...)
Zgłoś
ulifont 2014-11-12, 18:04
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 19:22
ulifont napisał/a:

Musiałbym też tak ćpać żeby zagłosować na KNP. Odrażające jak prawica.

Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.

A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 19:38 1
Zgłoś
ulifont 2014-11-12, 19:48
spinah napisał/a:

Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.

A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.

Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-12, 20:13 2
ulifont napisał/a:

Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!

Już ją robię. Staram się być człowiekiem na miarę nowego systemu którego jestem zwolennikiem. A utopijne jest myślenie, że osiągnie się nowe zadowalające efekty, powtarzając działania które tych efektów dotychczas nie przynosiły.

Poza tym, skoro jesteś taki anty, zaprezentujesz nam może swoją wizję państwa i gospodarki, która nie jest twoim zdaniem utopijna. Czy nie jest to przypadkiem "żyć, żreć i czekać aż samo się poprawi"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem