📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
Jak go nygusy beda obijac, to zaden z jego ''prawdziwych czarnych ludzi'' mu nie pomoze
@up & 2up
jak to jest ze jeden i drugi wypowiadaja sobie dzihad a tylko jeden dostaje po ryju? e?
jak to jest ze jeden i drugi wypowiadaja sobie dzihad a tylko jeden dostaje po ryju? e?
@up
Może dlatego że napisałem prawdę?
Do autora:
Nie wiem gdzie wyczytałeś że nie rozumiem , napisałem tylko o realiach jakie panują i że nie każdy musi płynnie mówić po angielsku (; Nawet nie chodzi o sam materiał ale durne podpisy typu - "Ci co nie rozumieją mają problem , angielski wymagany." Jestem na Polskim portalu i chce oglądać materiały po Polsku , jakbym chcial czytać po chińsku , angielsku , hebrajsku czy esperanto najzwyczajniej założył bym konto na jakimś portalu innojęzycznym.
Może dlatego że napisałem prawdę?
Do autora:
Nie wiem gdzie wyczytałeś że nie rozumiem , napisałem tylko o realiach jakie panują i że nie każdy musi płynnie mówić po angielsku (; Nawet nie chodzi o sam materiał ale durne podpisy typu - "Ci co nie rozumieją mają problem , angielski wymagany." Jestem na Polskim portalu i chce oglądać materiały po Polsku , jakbym chcial czytać po chińsku , angielsku , hebrajsku czy esperanto najzwyczajniej założył bym konto na jakimś portalu innojęzycznym.
Moze i angielski na poziomie gimbazy potrzebny, ale nie przestrzegasz ludzi, że wymagany jest język z dorzecza Konga... Gdyby nie to coroczne safari sam nie wiedzialbym co on do mnie gada
Chcial bym zobaczyc czy rowniez by klaskali gdyby ten "pan" byl innej karnacji...
dhex napisał/a:
@up & 2up
Po prostu, są równi i równiejsi, czarni i jaśniejsi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie