Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
🔥 Szybki i wściekły - teraz popularne
konto usunięte 2013-02-18, 11:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 11:43
Jak go nygusy beda obijac, to zaden z jego ''prawdziwych czarnych ludzi'' mu nie pomoze
Zgłoś
androgenius 2013-02-18, 12:38 3
Na poziomie gimbazy to nie zrozumieją przecież.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 14:34 387
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 14:53 37
Zgłoś
dhex 2013-02-18, 15:22 17
@up & 2up
jak to jest ze jeden i drugi wypowiadaja sobie dzihad a tylko jeden dostaje po ryju? e?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 17:02 66
@up
Może dlatego że napisałem prawdę?

Do autora:

Nie wiem gdzie wyczytałeś że nie rozumiem , napisałem tylko o realiach jakie panują i że nie każdy musi płynnie mówić po angielsku (; Nawet nie chodzi o sam materiał ale durne podpisy typu - "Ci co nie rozumieją mają problem , angielski wymagany." Jestem na Polskim portalu i chce oglądać materiały po Polsku , jakbym chcial czytać po chińsku , angielsku , hebrajsku czy esperanto najzwyczajniej założył bym konto na jakimś portalu innojęzycznym.
Zgłoś
ProVVe 2013-02-18, 17:04 5
Moze i angielski na poziomie gimbazy potrzebny, ale nie przestrzegasz ludzi, że wymagany jest język z dorzecza Konga... Gdyby nie to coroczne safari sam nie wiedzialbym co on do mnie gada
Zgłoś
mrwieszkto 2013-02-19, 9:28 2
@dhex, bo tylko jeden ma rację. Jak zawsze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 9:29 25
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:37 6
Zgłoś
Shaggy0 2013-02-19, 10:39 2
Chcial bym zobaczyc czy rowniez by klaskali gdyby ten "pan" byl innej karnacji...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:42 1
dhex napisał/a:

@up & 2up
jak to jest ze jeden i drugi wypowiadaja sobie dzihad a tylko jeden dostaje po ryju? e?

Po prostu, są równi i równiejsi, czarni i jaśniejsi
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:52 1
Dla mnie nie ma żadnej różnicy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem