Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Różnica rasowa
~Velture • 2018-01-26, 19:37
Taka mała różnica między białymi a czarnymi reagującymi na karciane sztuczki...

Jak widać dla przedstawicieli pewnej rasy to ciągle są czary w przeciwieństwie do innej rasy.

Wyobraźcie sobie co by odj🤬i jakby czarnym pokazać ogień i koło

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
~Velture 2018-01-29, 15:41
jensen napisał/a:

ja p🤬le, jestes chory. jestem na tej stronie od wielu lat, ale juz mam tego k🤬a dosyc.

'Taka mała różnica między białymi a czarnymi reagującymi na karciane sztuczki...

Jak widać dla przedstawicieli pewnej rasy to ciągle są czary w przeciwieństwie do innej rasy.'

To jest przykre w c🤬j, nie dlatego ze rasizm czy co tam, ale przykre dlatego, ze takich debili jak ty jest w tym naszym kraju miliony - siedza na osiedlu, c🤬ja wiedza o swiecie, bo za granica byli tylko w egipcie w hotelu albo w czechac 8 lat temu. I probuja zablysnac pojazdem albo na 'lewakow' (mimo ze 0 wiedzy o polityce i ekonomii), albo na czarnych, albo na inne religie - bo niestety, oni wszyscy tak jak ty jestescie produktem wielu lat propagandy, i tego sie nie naprawi siedzac w tym chorym kraju.

Gardze toba i takimi jak ty frajerami. Na zawsze bedziesz smieciem.

Spokojnie sebusiu. Wyjmij sobie tego opalonego k🤬sa z dupci bo ci szkodzi na resztkę mózgu.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Pankracy_Młot 2018-02-01, 13:36 1
@velture ale podobno twoja rodzicielka kategorycznie zakazała wyjmowaniu opalonych k🤬sów z jej dupci

podpis użytkownika

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś