@PanStachZeStalowejWoli, chyba lepiej zarabiać funty po zawodówce niż nic po skonczonych studiach.
Pochwal się czym ty się zajmujesz i po jakiej szkole.
Konto usunięte
2014-11-08, 23:10
@up
K🤬a rozumiemy, że masz przerwę od garów, czcij za to swojego dobrodusznego faceta, ale do k🤬y nędzy się nie zapominaj.
Konto usunięte
2014-11-08, 23:13
@Bongman, to nie jest k🤬a śmieszne. To jest życiowe. Dlatego masz piwo.
@PanStachZeStalowejWoli
Wszyscy moi kumple i byłe dupy posp🤬alali na studia, pokończyli i tak: Jeden po mechatronice to cieć od działu w brico marshe, drugi inżynier maszyn jako telemarker w call center, trzeci nie pamiętam po jakich studiach zapieprza na budowie za 1200 zł na lewo, moja ex p🤬liła ucieczką do angli nie tylko związek ale i swoje życie- Ukończyła studia psychologiczne w oxfordzie, zna angielski, niemiecki i japoński wcześniej w liceum prymuska na całą szkołę, ile łez w wyniki przelała ile nocy zarwała nie policze- Pracuje w mc.
A ja miałem wyjebke na szkołe od zawsze, wolałem latać na rowerze lub motocyklu, moja pasja która stała sie pracą. Z wykształcenia technik mechanik pojazdów samochodowych- obecnie kierownik serwisu motocyklowego, ponad 2,5k bez nadgodzin w soczystej gotówce do rączki z usmiechem szefa, a nie do ściany płaczu, umowa o prace bezterminowa w której zawarty mam płatny miesiac urlopu wypoczynkowego na każdy rok pracy. przychodze, robie swoje wyj🤬e mam na wszystkich.
Laska miał racje że w życiu trzeba sobie odpowiedziec na jedno zajebiście ważne pytanie- co lubie w życiu robić. A potem zacznij to robić.
THEMAN,
Urzekła mnie twoja historia. Też tak chcę.
@Undead
Dzięki, że mnie doceniasz. Dobra kobieta z ciebie.
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
@Klarkson, oho, następny niespełniony gimbus, co to myślał, że świat podbije.
Konto usunięte
2014-11-08, 23:54
Theman, jak tak mówisz, to ja k🤬a zaczynam czekać, aż mi zaczną płacić za przeglądanie tej strony
benykuleczka84 napisał/a:
Czyli jestem humanistką
Sudoku za c🤬j nie ogarniam
Dajesz mi pisemny dowód na moją tezę, którą postawiłem po czytaniu Twoich komentarzy.
THEMAN napisał/a:
A ja miałem wyjebke na szkołe od zawsze, wolałem latać na rowerze lub motocyklu, moja pasja która stała sie pracą. Z wykształcenia technik mechanik pojazdów samochodowych- obecnie kierownik serwisu motocyklowego, ponad 2,5k bez nadgodzin w soczystej gotówce do rączki z usmiechem szefa, a nie do ściany płaczu, umowa o prace bezterminowa w której zawarty mam płatny miesiac urlopu wypoczynkowego na każdy rok pracy. przychodze, robie swoje wyj🤬e mam na wszystkich.
Czyli jednak Twoja eks ma lepiej, bo za składanie kanapek w Anglii zarabia więcej, niż Ty za babranie się w smarze.
Konto usunięte
2014-11-09, 12:16
róznica jest taka ze mając wykształcenie możesz pracować jak ludzie bez wykształcenia ale nie odwrotnie (zazwyczaj). Przez całe studia (polibuda) słyszałem od kolegów "na h🤬j ci te studia". Oni zap🤬lają na 3 zmianach za 2 tys, ja ide na 8 h do biura, weekendy mam wolne, a co miesiąc 5 tys na konto przychodzi