Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:05 - potwierdza się stara zasada - jak kobieta się podnieci to lubi wziąć coś do buzi

Infantylna, samotna 30-ka szukająca na siłę r🤬acza-posuwacza... żal.pl

dobre... zahipnotyzować i na bank się nie oprze!
@ polslav: "Kto wybrzydza ten nie r🤬a" - słyszałeś to kiedyś?

@ polslav: "Kto wybrzydza ten nie r🤬a" - słyszałeś to kiedyś?

@poslav
Gdzie ty k🤬a to widzisz baranie. Zfazowana panienka "dobrze" się bawi ze znajomymi a ty od razu o r🤬aniu. Czy tylko takie tępaki robaki w Polsce są? Nie! I bardzo dobrze ty ograniczony konusie.
Gdzie ty k🤬a to widzisz baranie. Zfazowana panienka "dobrze" się bawi ze znajomymi a ty od razu o r🤬aniu. Czy tylko takie tępaki robaki w Polsce są? Nie! I bardzo dobrze ty ograniczony konusie.
Oćpana k🤬a ze smoczkiem.
Zamiast smoczka pewnie woli co innego...
Zamiast smoczka pewnie woli co innego...