Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rozp🤬ucha stolycy
pik • 2018-02-17, 10:33
Przed II wojną światową Warszawa nazywana była "Paryżem Północy". Dziś to często socrealistyczny koszmarek, który nijak przypomina miasto sprzed apokalipsy.
Zapraszam na podróż po miejscach stolicy, gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje.

Mój faworyt to nadwiślański bulwar z 2:30, a cz. II filmu jak i obraz gruzowisk znaleźć można na YT.
Zgłoś
~Velture 2018-02-17, 10:54 1
Cytat:

nijak przypomina miasto sprzed apokalipsy

No jak nam niemce na spółkę z ruskimi rozj🤬i cały kraj do ostatniej cegły to ciężko aby przypominało coś.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2018-02-17, 22:31
Angeli to wslijcie
Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-17, 22:45 1
I roz🤬bią kolejny raz ,mamy pecha w c🤬j iż jesteśmy w środku eurokołchozu ..albo nas wynarodowią co czynią za pomocą emigracji zarobkowej ...lub pomocą dla biednych Afrykańczyków..co ja pisze dal muzułmanów ,którzy nas zastąpią, jesteśmy jak p🤬lony wrzód na dupie europy ..słabi i skłóceni co Niemcom i Rosji na ręke a tym bardziej zjednoczonej komunie socjalistycznych stanów ,która już wtyka swój zachłanny ryj w Azje tam to będzie rozpiżdziaj nie długo ,jedynie mam nadzieje ,że zabraknie im po prostu poparcia ludzi myślących ..ale patrząc co się odp🤬la w Ameryce południowej..Brazylia ...Argentyna masakra ludzkie życie nie jest warte funta gówna...po prostu mamy przej🤬e..a nasze dzieci..k🤬a wole nie myśleć
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-02-18, 14:23
do tego jeszcze łapy państwa położonego w Palestynie..
Zgłoś
Wiewór 2018-02-18, 15:24 3
voyagerkg1 napisał/a:

I roz🤬bią kolejny raz ,mamy pecha w c🤬j iż jesteśmy w środku eurokołchozu ..albo nas wynarodowią co czynią za pomocą emigracji zarobkowej ...lub pomocą dla biednych Afrykańczyków..co ja pisze dal muzułmanów ,którzy nas zastąpią, jesteśmy jak p🤬lony wrzód na dupie europy ..słabi i skłóceni co Niemcom i Rosji na ręke a tym bardziej zjednoczonej komunie socjalistycznych stanów ,która już wtyka swój zachłanny ryj w Azje tam to będzie rozpiżdziaj nie długo ,jedynie mam nadzieje ,że zabraknie im po prostu poparcia ludzi myślących ..ale patrząc co się odp🤬la w Ameryce południowej..Brazylia ...Argentyna masakra ludzkie życie nie jest warte funta gówna...po prostu mamy przej🤬e..a nasze dzieci..k🤬a wole nie myśleć

Martiwicie się murzynami i arabami a w Polsce jest już 1,7 mln Ukraińców. Ciekawe, że nikt tego nie zauważył...
Powstają już szkoły dla Ukraińców a w niektórych sklepach nie ma juz w ogóle Polaków...

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-18, 16:20
H🤬j z Ukraincami oni jako tako skleją dwa zdania po polsku i najważniejsze PRACUJĄ i integrują się z lokalną społecznością ,nie ma osobnych k🤬a gett muzumałńskich ja np. w emiratach Angielskich czy Francuskich
Zgłoś
Wiewór 2018-02-20, 8:53 3
Przez zalew tańszej siły roboczej ze wschodu pensje Polaków stoją w miejscu. Zdajesz sobie z tego sprawę?
Oni tu przyjeżdżają w celach zarobkowych. Oznacza to, że zarobionych pieniędzy nie wydają tutaj tylko wywożą zagranicę co również jest kiepskie dla gospodarki.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
dominik_nufc 2018-02-25, 21:52
Warszawa była Paryżem wschodu, nie północy...
Zgłoś