Facet błysnął.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
to benzyna byla przeciez u ruskich tansza od wegla, te plomienie tez soczyste byly ;] ja jak rozpalam to biore kawalek szmtaki i lekko bezyna i juz ;] z tym wiadrem tylko przesadzil hahahah dobry tez jest lekko zaschniety lakier parkietowy (takie brylki galaretki) dzieki moim piromaniackim zapedom mam dzis dlugie rzesy bo o dziwo odrosly ;] pamietajcie smak wolnosci ma zapach benzyny (palonej oczywiscie! te wswzystkie rewolucje i inne przewroty zawsze maja w tle palone opony itp, zapach swiezej benzyny to smak zniewolenia kapitalistycznego ;]) zjarajmy te bude juhuu...
"autor nie dokonczyl posta poniewaz oddalil sie z kanistrem w kierunku stodoly"
clinton napisał/a:
Świetny wybór, powieś się w stodole przedtem ją podpalając
i nie zapomnij tego nagrać, będziemy z Ciebie dumni!
a może on tak papierosa przy okazji odpala? nic się nie znacie na rosyjskich złotych rączkach
Raz ognisko nie chciało nam się palić i kumpel przyniósł baniaczek 5l benzyny. Zaczął tym podlewać prosto z butli i wiadomo, co się stało. Zapalił się "dzióbek" i paliło się tylko na górze trochę. Do tego momentu wszystko było ok, można to było zdusić i spoko, ale drugi genialny gościu wpadł na pomysł, że "to trzeba kopnąć!" Poparzenia trzeciego stopnia znalazły się na nogach trzech kumpli
PS Dajcie tytuł muzy!
PS Dajcie tytuł muzy!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie