📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:06

jatutylkopacze jak kiedys przypadkiem ciebie przejade to tez ci nie pomoge bo to za twoja glupote

Wypadki chodzą po ludziach, czasem przypadkiem walniesz, czasem debile celowo polują na wszystko co ma 4 łapy...Chodzi o to, że jak już w jakieś zwierzę walniesz, to albo zawieź je do weterynarza, albo zadzwoń do odpowiednich władz ( w przypadku leśnej zwierzyny) albo weź zwierzaka dobij. Po co się popisywać w stylu - a niech zdycha w cierpieniach, ma za swoje! Nikomu to nie imponuje naprawdę. A świadczy raczej o tym, że tylko jesteś mocny w gębie, ale rączek sobie nie pobrudzisz bo nie masz jaj.

Els napisał/a:
Wypadki chodzą po ludziach, czasem przypadkiem walniesz, czasem debile celowo polują na wszystko co ma 4 łapy...Chodzi o to, że jak już w jakieś zwierzę walniesz, to albo zawieź je do weterynarza, albo zadzwoń do odpowiednich władz ( w przypadku leśnej zwierzyny) albo weź zwierzaka dobij. Po co się popisywać w stylu - a niech zdycha w cierpieniach, ma za swoje! Nikomu to nie imponuje naprawdę. A świadczy raczej o tym, że tylko jesteś mocny w gębie, ale rączek sobie nie pobrudzisz bo nie masz jaj.
Dobić biedne zwierze? Nie masz serca! To tak jak schorowanego człowieka poddać eutanazji. Wstydź się.
PS: Tak jestem mocny w gębie i nie mam jaj. Co mi teraz napiszesz?

Els napisał/a:
[...]weź zwierzaka dobij. Po co się popisywać w stylu - a niech zdycha w cierpieniach, ma za swoje! Nikomu to nie imponuje naprawdę. A świadczy raczej o tym, że tylko jesteś mocny w gębie, ale rączek sobie nie pobrudzisz bo nie masz jaj.
A prawo tego przypadkiem nie zabrania...?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie