Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-12-08, 18:26
Dziś w mojej rodzinnej miejscowości, uroczyście
obchodzone jest "Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego".

Niby wszystko ładnie pięknie, ale!

100 metrów dalej stoją psy na parkingu pod marketem i suszą zlotowiczów...

No k🤬a ich mać!

Druga fota c🤬jowa bo akurat chuchnąłem w obiektyw i nie zdążyłem przetrzeć a chciałem dziada z suszarką uchwycić.

Zlot jak najbardziej legalny. Organizuje go znajomy. Nawet mszę mają z pokropkiem a kilka motorro wjeżdża do kościoła!

edit -> Niektórzy nie pojmują, że podczas zlotu Policja obstawia miasteczko. Są znaki, cała grupa zap🤬la nad jezioro na balangę.
Jest piękny pokaz setek motocykli jadących środkiem drogi...

A jeśli uda ci się z zakrętu spod kościoła do miśków ( niecałe 100 metrów) osiągnąć prędkość powyżej 60 km/h to jesteś chojrak.
Tym bardziej, że "niebieskie" widać jak na dłoni, zanim jeszcze zakręt weźmiesz.

Zatem niech siedzą na stacji paliw i łapą gamoni co wjeżdżają w moją wiochę z prędkością grubo ponad setkę a potem ostro hamują bo CePeEn jest!
Zgłoś
Radysh 2013-04-20, 17:53
ru_ziolo napisał/a:

A no mówi, żeś nieogar skoro robisz coś tak długo i nie ogarniasz.
Sytuacje znam i miejsce też - niestety też z lubuskiego jestem.

Argumenty albo klęcz.
Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 18:13 2
To raczej ty nie rozumiesz...
Zgłoś
Sonal 2013-04-20, 18:15 1
Ależ motocykliści to w większoścoi debile. Kilku normalnych nie poprawia statysty. Jazda motoroem (słowniki dopuszczają to dla niespełnionych polonistów) to jak jazda golfem III, pełnoletnią BMK lub oplem calibrą - stan (niestety niski) umysłu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 18:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Keegen 2013-04-20, 18:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Numernabis 2013-04-20, 18:31 5
@all up
Macie nasrane w głowach, kompleksy i do tego ulegacie propagandą co świadczy o waszym iq na poziomie glizdy. Każdy motocyklista to normalny człowiek, a jazda motocyklem jest niebezpieczna z natury.
Większość z was nie ma na waciki, a trzeba miec troche oleju w glowie, żeby skołowac 10k na motor, nie?

ps. Nie zrozumiecie co to jest adrenalina bo wasza dupa już dawno puściła korzenie w fotel.
Banda ciot która nie robi nic po za kłapaniem ryjem.
Zgłoś
herbalix 2013-04-20, 18:35 2
jeszcze nie widziałem motocyklisty, który w zabudowanym jechał 50.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 18:40 2
Motocykle są zajebiste, ale kurewsko niebezpieczne. Przypomina mi się pewien artykuł z forum motocyklowego, w którym wrzucano wypowiedzi konkretnych użytkowników, a obok nich zdjęcia wypadków w których Ci użytkownicy się zabili...

Prawda jest taka, że tak samo jak broń sama z siebie nie zabija, tak i motocykle same z siebie nie powodują wypadków i wszystko zależy od kierowcy
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-04-20, 18:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 18:49
mów, że motocykle to twoje życie. jezdzij skuterem
Zgłoś
rah.im 2013-04-20, 19:12 4
Zgłoś
T0B1 2013-04-20, 19:24 6
Zgłoś
!Timon 2013-04-20, 19:39
Zgłoś
El Caudillo 2013-04-20, 19:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 19:43
co wy durnie z tymi moturami na nasze drogi? do lasu albo na pole jak sie smigac chce wiecej niz 60 na dwoch kolkach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem