podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.Podaj jakiś bo widać że znasz się ba rzeczy. Ewentualnie spytaj któregoś ojca.
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.Już się pedale nie produkuj bo zostałeś zaorany i już twoje wypociny tego nie zmienią. Dwóch chłopów odpala zajebistą maszynę, a ty pedale wyskakujesz z jakimś lizaniem rowów. Jesteś PEDAŁEM.
Panzerkampfwagen V czyli Pantera (chyba typu A, Salieri zna się może lepiej).
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Gratuluję, zostałeś naczelnym pedałem tego forum, zaoranym jak pole na wiosne pod rośliny jare.
Ja p🤬le typie, jak już przegrałeś dyskusję, która i tak nic nie wnosi do tematu to chociaż przełknij k🤬a tę gorycz i oszczędź nam razem z kolegą tych dywagacji.
Nom racja ale nie jestem biedakiem i ameba jak ty. Ty się serio przejmujesz jak ci napisze ze jesteś nikim a Twoja matkę cały PGR zna? Teraz będę jak Halman płakał w kącie hahahah
Jak można przegrać z totalnie nikim?
Zmien portal na jakiś gejowski bo nikt tu z tobą nie ma ochoty fantazjować.
Myślę, że nadal aktualne na reklamę Volkswagena. DAS AUTO!
Panzerkampfwagen V czyli Pantera (chyba typu A, Salieri zna się może lepiej).