👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Podaj jakiś bo widać że znasz się ba rzeczy. Ewentualnie spytaj któregoś ojca.
Już się pedale nie produkuj bo zostałeś zaorany i już twoje wypociny tego nie zmienią. Dwóch chłopów odpala zajebistą maszynę, a ty pedale wyskakujesz z jakimś lizaniem rowów. Jesteś PEDAŁEM.
Myślę, że nadal aktualne na reklamę Volkswagena. DAS AUTO!
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
"Jakby ktoś był zainteresowany to jest rozrusznik bezwładnościowy - korba kręci się powoli i za pomocą (najprawdopodobniej) przyspieszającej przekładni planetarnej, napędza koło zamachowe. Dzięki dużemu przełożeniu, koło kręci się z bardzo dużą prędkością, znacznie wyższą niż obroty silnika co pozwala zmagazynować odpowiednio dużą ilość energii bez potrzeby stosowania bardzo ciężkiego koła. Między kołem a wałem korbowym, jest kolejna przekładnia, tym razem redukująca, która jak sama nazwa wskazuje, redukuje prędkość obrotową, ale zwiększa moment obrotowy. Dzięki temu, na wyjściu dostajemy "siłę" wystarczającą do obrócenia wału korbowego."
MASS90 napisał/a:
Już się pedale nie produkuj bo zostałeś zaorany i już twoje wypociny tego nie zmienią. Dwóch chłopów odpala zajebistą maszynę, a ty pedale wyskakujesz z jakimś lizaniem rowów. Jesteś PEDAŁEM.
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Hose88 napisał/a:
Panzerkampfwagen V czyli Pantera (chyba typu A, Salieri zna się może lepiej).
O, proszę, Kaserne Thun. Byłeś tam służbowo?

baronturbina napisał/a:
Panem pedałem i nie przyrównuj mnie do rodziców. Lubisz z kolegą pokręcić korbą przy odpalaniu zajebistej maszyny?
Gratuluję, zostałeś naczelnym pedałem tego forum, zaoranym jak pole na wiosne pod rośliny jare.

CzerstWybut napisał/a:
Zmien portal na jakiś gejowski bo nikt tu z tobą nie ma ochoty fantazjować.
Akurat sadistic to portal gejowski nr 1 w Polsce
@baronturbinadupewypina
Ale co z tego? Ten portal jest dla pedalow w większości. Kolec obciążający klamkę w Brazylii i wielkiego donga ci nie przeszkadza? Lubisz to jak koń owies prawda? Dziecko idź lekcje odrabiać bo się marnujesz z takim potencjałem i inteligencją.
Ale co z tego? Ten portal jest dla pedalow w większości. Kolec obciążający klamkę w Brazylii i wielkiego donga ci nie przeszkadza? Lubisz to jak koń owies prawda? Dziecko idź lekcje odrabiać bo się marnujesz z takim potencjałem i inteligencją.
Ur🤬amianie wujkowego gramofonu
Jak było wiadomo gdzie to dać

Jak było wiadomo gdzie to dać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie