👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja mam trochę na dupie, plecach, udach i bicu. Za szybko masa idzie : [
Maczug napisał/a:
Ja mam trochę na dupie, plecach, udach i bicu. Za szybko masa idzie : [
Na dupie masz bo za szybko ci mięsień zworki rozwaliło, na plecach bo za często się zginałeś by nabawić się tych na dupie, na udach to nie mam pojęcia czemu ale co do bica to nawet nie pytam, która ręka

Ja mam na członku. Za szybko rośnie.
...skończcie już z tym kto gdzie ma rozstępy :/
...skończcie już z tym kto gdzie ma rozstępy :/

akurat to czy sie tyje czy chudnie niekiedy nie ma wplywu na roztepy mi sie one robia caly czas mimo iz nie zmieniam wagi ciała i przez to wygladam jak matka 30 dzieci conajmniej

toxicana92 napisał/a:
Można to usunąć tylko operacyjnie niestety
![]()
jak cos to zabiegowo laserem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie