👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@habumbabum
WOW :O jeżeli to konto to nie fake jakiegoś spedaleńca to powinno się Ciebie Kobieto klonować !
WOW :O jeżeli to konto to nie fake jakiegoś spedaleńca to powinno się Ciebie Kobieto klonować !

ostatnio coraz czesciej zdarzaja sie uzyszkodnicy z płcią ustawioną na żeńska ktore mowia ze kobieta ma byc ulegla etc, uwazam ze trolling; jestem ekspertem.

SzczadoWazy napisał/a:
ostatnio coraz czesciej zdarzaja sie uzyszkodnicy z płcią ustawioną na żeńska ktore mowia ze kobieta ma byc ulegla etc, uwazam ze trolling; jestem ekspertem.
Wystarczy prześledzić posty takiego osobnika, w którymś zdaniu na pewno się pomyli i napisze coś z końcówką -łem

Tak się składa, że wolę, aby moja kobieta wymigała się od seksu raz na jakiś czas, ale była wierna. Nie zaufałbym kobiecie, która spełnia wszystkie moje fantazje seksualne.

Czary napisał/a:
Tak więc chodź się r🤬ać.
myślę, że mój mężczyzna nie byłby z tego zadowolony

ktoś wyżej napisał że woli żeby kobieta się wymigiwała od seksu ale była wierna, a co ma piernik do wiatraka? podobnie jak że nie chciałbyś, żeby kobieta spełniała twoje fantazje? no bez żartów. ja spełnię każdą fantazję mojego mężczyzny choćby tylko po to, żeby nie poszedł takowych spełniać gdzie indziej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie