eclipse2012 napisał/a:
up więc coś nie tak z torbą
z ciekawości zobaczę co wstawiasz na sd
No wlasnie rzucilem okiem na twoj profil i wychodzi mi, ze jestes jakims j🤬ym wielbicielem kamieni....
wstawienie postu, czy komentarza na sadolu, jest skuteczniejsze od spowiedzi, tutaj pokuta boli i wszyscy chcą Ci doj🤬.
Józef Piłsudski
podpis użytkownika
"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."Józef Piłsudski
Cytat:
dalszy ciąg zj🤬ia umysłowego samic
Sam k🤬a jesteś samica...
Toż to p🤬duś se c🤬ja odciął i cycki zrobił...

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Sam k🤬a jesteś samica...
Toż to p🤬duś se c🤬ja odciął i cycki zrobił...![]()
dobra, spokojnie,
z racji wieku nie dowidzę, a chyba nie dojebiesz staruszkowi
@up
Jestem tolerancyjny więc nie patrzę na wiek, płeć, kolor skóry ani religię
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jestem tolerancyjny więc nie patrzę na wiek, płeć, kolor skóry ani religię

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a, właśnie sobie uświadomiłem, co tu się będzie z poziomem komentarzy działo we wakacje...

podpis użytkownika
Q L I M A X

kto robi ognisko? kto idzie? organizujemy?
napieke tez placków ziemniaczanych
napieke tez placków ziemniaczanych

MaszAyahuaskę napisał/a:
K🤬a, właśnie sobie uświadomiłem, co tu się będzie z poziomem komentarzy działo we wakacje...
![]()
a co niby, rok jak corok

Dzięki rudej atencyjnej k🤬ie cały rok macie wakacje w komentarzach.
A zdjęcie fajne, ale nic nadzwyczajnego. W Tajlandii nie takie sztuki można wyhaczyć.
A zdjęcie fajne, ale nic nadzwyczajnego. W Tajlandii nie takie sztuki można wyhaczyć.

eclipse2012 napisał/a:
kto nigdy nie zrobił sobie na chwilę dla beki "c🤬y" niech pierwszy rzuci kamieniem

eclipse2012 napisał/a:
tak, nigdy nie zaciśliście udami jaja chowając je do tyłu!!
wszyscy tak robili dla beki oszusty
Przyznaj się- podkradałeś bieliznę mamie i często mizeria w twoim domu zalatywała gównem.
A ja dalej nie rozumiem, kogo to k🤬a i czemu obchodzi, co kto inny robi ze swoim życiem?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

Również nie wiem. Jest szczęśliwa, c🤬j Wam do tego co robi ze swoim ciałem cebularze.