Witam,
Ostatnio było coś mówione o kongresie Ruchu Narodowego. W zasadzie tylko wspomniane, bo żadne powszechne media nie odważyły na dokładniejszą analizę tego co tam się wydarzyło.
Po "Gotcha Journalism", gdzie p. Mariusz mówił JAK JEST, TVN usunął film z wywiadem przez telefon komórkowy. Moim zdaniem podobny los czeka również ten materiał, dlatego wrzucam. Szkoda byłoby aby 'znikło z internetów'

Na szczęście jeszcze widocznie sobie sprawy nie zdali, że sami szkodzą swojej reputacji robiąc takie materiały
Polecam całe, p. Bosak wykazał się niezłym opanowaniem, przygotowaniem i do tego nie dawał sobie narzucać co chwilę to innych tematów. Pocisk z redaktorzyny Morozowskiego. Po tym materiale mają mój miecz!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-15, 12:21
@solteck
Przodkowie Polaków na Litwie mieszkali na tamtych ziemiach kiedy te należały do Polski.
Morozowski typowy lewak. Jego badania i jego przekonania są święte i na 100% prawdziwe i poprawne. Jak tylko ktoś przedstawia odmienne wyniki to od razu: "nie sądzę", "Nie wydaje mi się", "te wyniki nie są rzetelne".
konto usunięte
2013-06-15, 12:45
Loaloa napisał/a:
Bosak? Ten były poseł LPR? Najmłodszy polski parlamentarzysta. Wybrany na najseksowniejszego posła rzez gejowski magazyn, słodziutka dupeczka z niego. Szkoda, że się marnuje w tym bagnie, mógłby piękną karierę zrobić.
UWAGA! UWAGA! (:
Pokazał się pierwszy
troll w tym temacie - uprasza się o nie karmienie trolli. Dziękuję.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2013-06-15, 12:57
ten redaktor to jakis debil czy tylko probuje nieudolnie trollować ?
NomadUG napisał/a:
Czemu ten gnój zasrany co pół słowa przerywa młodzikowi.
Żeby wybić go z rytmu i zbić z tropu jakim podąża.
podpis użytkownika
konto usunięte
2013-06-15, 13:02
Jak można tak człowiekowi się wpieprzać w co trzecie słowo : /.
konto usunięte
2013-06-15, 13:05
Sam K**wa jesteś margines. Niech sobie dywanik jeszcze rozłoży ...
podpis użytkownika
Ja w tym miejscu chciałbym podziękować sadisticowi za otwieranie oczu na to co się dzieje w naszym pięknym kraju. Szacun dla Pana Bosaka. A co do Morozowskiego- marny prowokator i po obejrzeniu tego materiału- żałosny redaktorzyna.
konto usunięte
2013-06-15, 13:24
Wreszcie jest dobrze zorganizowana partia na którą warto głosować i przedstawia istotne wartości . Czekam do wyborów
Bosak stara się przyczepić gdzie się da. Pamiętam jak niedawno tańczył w TVN-ie w Tańcu z Gwiazdami. Teraz wszedł w struktury RN. Typowy polityk. Jak trzeba będzie, pójdzie w paradzie gejowskiej. Rzygać się chce na jego widok.