Konto usunięte
2009-05-18, 19:12
Postrzelony kot? A podobno już nie ma fali...
było by mi przykro tego kota, ale nienawidze kotów
Konto usunięte
2009-05-18, 20:30
koty to moje ulubione zwierzeta, sam mam jednego od ponad 7 lat i po prostu nie potrafie patrzec jak im sie dzieje krzywda. w ogole nie potrafie patrzec jak jakies zwierze cierpi. rozumiem, forum sadystów. ale kurcze, panowie, do niektorych rzeczy jest hard, chociaz nie wiem czy akurat ten film sie tam zalicza akurat. mimo wszystko, filmu nie obejrzałem i nie mam najmniejszego zamiaru
Konto usunięte
2009-05-18, 21:26
Pokorak napisał/a:
panowie
A panie to co, uważasz że nie ma tu ich?
Konto usunięte
2009-05-18, 21:38
Swoją drogą, to całkiem ich tu sporo jak na ogólny poziom internetu. Sadyzm przyciąga płeć piękną?
Saia napisał/a:
Centurion a amor to nie lata w lutym przypadkiem?
w marcu są marcowe koty to amor wymierzył tak pośrodku
Konto usunięte
2009-05-18, 22:46
czyżby sie nie spadł na 4łapki ! ten kijek trzeba było wyciągnąć w sposób wędkarski
Konto usunięte
2009-05-19, 1:20
Pokorak napisał/a:
koty to moje ulubione zwierzeta, sam mam jednego od ponad 7 lat i po prostu nie potrafie patrzec jak im sie dzieje krzywda. w ogole nie potrafie patrzec jak jakies zwierze cierpi. rozumiem, forum sadystów. ale kurcze, panowie, do niektorych rzeczy jest hard, chociaz nie wiem czy akurat ten film sie tam zalicza akurat. mimo wszystko, filmu nie obejrzałem i nie mam najmniejszego zamiaru
Eeee, toż to YT, nic krwawego nie będzie.
A kotek fajnie miauczy
k🤬a nienawidze ktoów ale nigdy bym tak niezrobił -.-
Konto usunięte
2010-02-05, 20:41
kiepski strzelec, uciekło mu troche na lewo
ten filmik wywołuje u mnie poczucie radości
Ale czego to się nie robi dla paru piw na sadisticu xD Za rok będziemy się bali chodzić po ulicy żeby nam kto gwoździa nie wbił w głową żeby dostać parę piw ;D
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Mało nie popuściłem ze wzruszenia
mcmt
2010-06-10, 14:25
luki24 napisał/a:
kiepski strzelec, uciekło mu troche na lewo
i dalej bedzie rysowal samochody i sral do dzieciecych piaskownic i mojego ogrodu...