👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyło wyjechać o jedno piętro do góry i pies sam stanąłby na łapach

Liczyłem że winda ruszy, jak wiewióra stała w progu. Jak zwykle się zawiodłem.
ZaSwojePiję napisał/a:
Uderz w stol i kowidoz🤬b sie odezwie.
Idz sie modlic do swojego swietego smiertelnie bezobjawowego wirusa, tepy dzbanie.
jak tam? folia nie ciśnie? krew dopływa?
podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Widać że było już po spacerze, bo inaczej jeszcze by się na nią zesrał

TarczaKowadło napisał/a:
jak tam? folia nie ciśnie? krew dopływa?
Jesteś niedorozwinięty? Aż tak kochasz Morawieckiego i Niedzielskiego?
Nie mieszkam w bloku tylko w domu jednorodzinnym i te pieprzone kundle sąsiadów i ich szczekanie doprowadza mnie do szału(np. 3 w nocy). Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czuje mój odpowiednik mieszkający w bloku. Gratuluje sąsiadom tego pchlarza, należało się wam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie