👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej to nie jest odcinek obwodówki trójmiejskiej między początkiem A1, może ona się tak do Gdańska spieszy xD

To jest odcinek obwodnicy Trójmiasta koło Juszkowa
trąbienie przy 140 nic nie da, nikt nie usłyszy, a jak nie widzi, że jadą auta z przeciwka, to nic nie zauważy, skąd tacy się biorą?
Najbardziej nie rozumiem- czemu jadą generalnie lewym pasem (dla nich prawym), skoro mają po drugiej stronie pobocze... masakra!

trąbienie przy 140 nic nie da, nikt nie usłyszy, a jak nie widzi, że jadą auta z przeciwka, to nic nie zauważy, skąd tacy się biorą?
Najbardziej nie rozumiem- czemu jadą generalnie lewym pasem (dla nich prawym), skoro mają po drugiej stronie pobocze... masakra!
Stawiam kratę piwa osobie, która powie mi co to za piosenka na początku. Bo szukam jej już od miesiąca.

Pytacie jak zdała? Prawdopodobnie za czasów kiedy nie było kamer i w taki sposób
:

dszczer, Widać że wyjazd jest wyraźnie w prawo. Trzeba mieć kompletny brak wyczucia i wyobraźni żeby wjechać tam pod prąd. Pewnie na dodatek stoją tam znaki zakazu wjazdu.
EDIT:
Nie ma znaków. Czyli wystarczy baba z kompletnym brakiem wyczucia i tragedia gotowa.
EDIT:

Nie ma znaków. Czyli wystarczy baba z kompletnym brakiem wyczucia i tragedia gotowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie