Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
konto usunięte 2012-11-06, 21:40 2
rusofil napisał/a:

sfrustrowanych

a ty przypadkiem nie jesteś sfrustrowaną, zakompleksioną dziewczyną, że przychodzisz tu dawać upust swoim życiowym porażkom? To ciebie powinni zbanować za klepanie głupot. Wracaj tam gdzie twoje miejsce. Furory tu nie zrobisz tak jak na tych swoich wiochach i kwejkach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 21:58 3
radek225 napisał/a:

Zapomniałeś o tym, że większość normalnych facetów ugania się za rudowłosymi laskami. Stąd biorą się rudowłosi faceci.

Z choiny jebłeś? Normalni faceci wcale nie lecą na rude, inna sprawa, że teraz większość panienek ma jakieś dzikie jazdy i się rudo maluje. Jak normalny facet leci na rudą laskę, to jedynie dlatego, że go ciekawość bierze, czy wszędzie ma rude... Ubolewam nad Twym stanem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 23:40 1
rusofil napisał/a:

Znowu gimbazjalny hejt na rudych. Gdzie są admini i dlaczego za to nie banują? Głupawe komentarze zapewne pochodzą właśnie od sfrustrowanych światem rudych gimbusów, którzy, tłamszeni przez otoczenie za kolor włosów, wyżywają się na sadolu. Admini, błagam, pobanujcie te dzieci.

No, no pozazdrościć spięcia dupy jedynie Teraz tak bronisz rudych jak byś właśnie był/a rudy/a.
Jeśli nie wierzysz, że rudy nie jestem, moje zdjęcie jest na Sadolu (w odpowiednim temacie) Pewnie i tak nie wiesz gdzie
Zgłoś
rusofil 2012-11-07, 2:53 1
DeSalvoo napisał/a:

No, no pozazdrościć spięcia dupy jedynie Teraz tak bronisz rudych jak byś właśnie był/a rudy/a.
Jeśli nie wierzysz, że rudy nie jestem, moje zdjęcie jest na Sadolu (w odpowiednim temacie) Pewnie i tak nie wiesz gdzie

A jednak nie. Włosy mam prawie naturalnie czarne.
A po co mam tego szukać? Nic mnie to nie obchodzi. Możesz mieć nawet zielone te włosy, dla mnie pojazd po rudzielcach to objaw gimbazjalności, bo jest to pojazd za nic.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 9:48 1
rusofil, i zapomniałaś dodać- masz wąsy
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 13:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rusofil 2012-11-07, 18:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 21:02
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 22:46
rusofil, to, że nie dbasz o siebie już nie tyle co zewnętrznie a wewnętrznie- i bierzesz się za krytykę innych..
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 0:02 1
Równy, zacząłeś tak miło swoją wypowiedź Czytam dalej, a tu taka niespodzianka
Prawda jest taka, że mam to w dupie czy ktoś jest rudy, łysy, czy ma włosy po same jaja.

Ty dałeś się sprowokować, a głównie o to chodziło Na dodatek przyznałeś się, że jesteś rudy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem