Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
i................y 2013-11-30, 17:48
Gdzie wy tego rudego widzicie? Tam jest tylko jakaś mała kurewka wspinająca się na swoją matkę.
PS: Lepiej by wyglądała bez tej pomarańczowej koszulki.
Zgłoś
K................r 2013-11-30, 22:16 1
@ up swampman

Mnie również wk🤬iają grubi ludzie ale bardziej wk🤬iający są tacy idioci jak Ty którzy uważają, że od leków można przytyć tylko kilka kilo, otóż nie drogi panie mądraliński. Weź książkę lub poszukaj w internetach i dowiesz się że jeśli ktoś tyje przez chorobę to w bardzo specyficzny sposób oraz choroba zaburza cały proces metabolizmy itd. Tak więc zanim następnym razem zaczniesz głosić swoje mądrości sprawdź je
Zgłoś
blueman87 2013-12-01, 3:28
swampman napisał/a:

niecierpie grubasów... wk🤬ia mnie jak ktoś daje im specjalne formy wyrozumiałośći i wk🤬ia mnie to że uczy sie dzieci żeby nie śmiały sie z grubasów "nie wolno sie smiac bo oni są chorzy." Otóz nie... rozumiem że można przytyc kilka kilo od lekow czy choroby ale tluszcz bierze sie od kalorii a wlasciwie ich nadmiaru. grubi sa grubi bo wp🤬laja jak swinie i nie znaja umiaru i przy tym sa wlasnie wk🤬iajacy. a jak ktos jest spasiony i dalej wp🤬la kosmiczne ilosci,brudzac przy tym swoj tlusty ryj, to wywoluje u mnie skrajnie negatywne emocje. amen. wyżaliłem sie

Sorry, ale p🤬lisz!! Znam osobiście ludzi którzy prawie codziennie wpieprzają fastfoody, piją w c🤬j piwska, nie uprawiają żadnego sportu, a nie przytyją nawet grama i są cały czas szczupli!
Zgłoś