📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w mojej drużynie jest koleś co jak założy korki to wagę dwukrotnie zwiększa, a co do wagi jeszcze to na finale siódemek w Gdańsku zawodnikiem turnieju został bardzo szczupły chłopaszek
Pozdro
Pozdro

Piła nożna to sport dla chłopaków.
Rugby to sport dla mężczyzn.
Pamiętajcie, że za rok Mistrostwa Świata piętnastek
Rugby to sport dla mężczyzn.
Pamiętajcie, że za rok Mistrostwa Świata piętnastek

dobre, piwo leci.
Ciekawym zjawiskiem jest kadra Nowej Zelandii, zwana All Blacks. Od 1905 roku przed każdym meczem wykonują maoryską wojenną prezentację taneczno-wokalną. Moim zdaniem zajebiście to wygląda i zajebiście musi ich ładować do walki.
Przykład:
Więcej do poczytania:
All Blacks
Haka
Ciekawym zjawiskiem jest kadra Nowej Zelandii, zwana All Blacks. Od 1905 roku przed każdym meczem wykonują maoryską wojenną prezentację taneczno-wokalną. Moim zdaniem zajebiście to wygląda i zajebiście musi ich ładować do walki.
Przykład:
Więcej do poczytania:
All Blacks
Haka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie