Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:20
killdead 2013-08-03, 22:44 2
Ta reklama jest po prostu piękna. Szkoda, że w Polsce w tv leci prawie sam bullshit.
Zgłoś
Raingexe 2013-08-03, 22:59
Cyryl90

Nie salutuje się do orzełka, tylko do obrzeża jakiegokolwiek wojskowego nakrycia głowy. W przypadku, gdy na nakryciu głowy nie ma orzełka (czapka, hełmofon, hełm z nałożonym materiałem maskującym), honory oddaje się identycznie.
Zgłoś
Ganjaguru 2013-08-03, 23:12
bez czapek się nie salutuje...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 23:15
Spartak napisał/a:

aż się zalogowałem, żeby postawić piwo ...

Zrobiłem dokładnie to samo. Chociaż szkoda, że to tylko reklama
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-04, 1:42
kista piwa
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-04, 2:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-04, 4:30 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karinawaw 2013-08-05, 1:13
Do gołej głowy się nie salutuje.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-05, 13:01
Zachodnie cywilizację upadną właśnie przez brak szacunku dla starszych. Na wschodzie tj. Japonia, Chiny bardzo ceni się mądrość i doświadczenie życiowe starszych osób dlatego nie mają tego problemu, który dosięga Polaków coraz mocniej...
Zgłoś
Grubber 2013-08-05, 17:28
Reklama bardzo ciekawa ale co mnie dość mocno irytuje to określenie "orzełek" na godło czy tak jak w tym temacie orła wojskowego. Czy tylko ja tak mam że dla mnie orzeł to orzeł nie zależnie jaki ma rozmiar (tylko bez skojarzeń)?
Zgłoś
Antylewak_1920 2013-08-09, 9:19
W Polsce takie dziadki to przeważnie reprezentanci UBekistanu i najchętniej składaliby kwiaty pod pomnikami, których już nie ma.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 14:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem