📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Ta reklama jest po prostu piękna. Szkoda, że w Polsce w tv leci prawie sam bullshit.
Cyryl90
Nie salutuje się do orzełka, tylko do obrzeża jakiegokolwiek wojskowego nakrycia głowy. W przypadku, gdy na nakryciu głowy nie ma orzełka (czapka, hełmofon, hełm z nałożonym materiałem maskującym), honory oddaje się identycznie.
Nie salutuje się do orzełka, tylko do obrzeża jakiegokolwiek wojskowego nakrycia głowy. W przypadku, gdy na nakryciu głowy nie ma orzełka (czapka, hełmofon, hełm z nałożonym materiałem maskującym), honory oddaje się identycznie.
Spartak napisał/a:
aż się zalogowałem, żeby postawić piwo ...
Zrobiłem dokładnie to samo. Chociaż szkoda, że to tylko reklama
Zachodnie cywilizację upadną właśnie przez brak szacunku dla starszych. Na wschodzie tj. Japonia, Chiny bardzo ceni się mądrość i doświadczenie życiowe starszych osób dlatego nie mają tego problemu, który dosięga Polaków coraz mocniej...
Reklama bardzo ciekawa ale co mnie dość mocno irytuje to określenie "orzełek" na godło czy tak jak w tym temacie orła wojskowego. Czy tylko ja tak mam że dla mnie orzeł to orzeł nie zależnie jaki ma rozmiar (tylko bez skojarzeń)?
W Polsce takie dziadki to przeważnie reprezentanci UBekistanu i najchętniej składaliby kwiaty pod pomnikami, których już nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie