Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rumuński bramkarz
Konto usunięte • 2013-05-13, 18:27
Wczoraj mieliśmy przyjemność oglądania wspaniałego słoweńskiego bramkarza, a dzisiaj na bohatera wyłania nam się z otchłani rumuński bramkarz - Radu Mitu.
Po złapaniu niegroźnego strzału, szybko rozpoczął kontratak swojej drużyny, który został uwieńczony pięknym golem.

Polecam obejrzeć dwa razy, z uwagi na małą liczbę powtórek.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 22:26
I teraz pytanie czy opchnął ten mecz, czy jest taką niedojdą? Wiadomo która to poziom rozgrywek?
Zgłoś
Gumio 2013-05-13, 23:19 1
Nie Rumuński a Mołdawski

podpis użytkownika

See you on the other side when I close my eyes and I reach the light

"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"

fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
Zgłoś
SeleremJesteem 2013-05-13, 23:22
leegoldman napisał/a:

... ale myślę, że matury w gimnazjum się nie piszę...

To dobrze, że używasz polskich znaków, ale to jest trochę jak z wódką - trzeba mieć umiar.
Zgłoś
DiesIrae 2013-05-13, 23:24
Jeśli chodzi o Jojke musiał 'pokonać siebie' bo wynik się nie zgadzał. To pokerowe lata osiemdziesiąte

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 2:22
Cytat:

Nie wiem czy jest taka mozliwosc,ale jakis pilkarz powinien podejsc do trenera,pogadac azeby nie uznac tej bramki,albo przeciwna druzyna powinna sie ogarnac i dac strzelic bramke,chodzi o fair play.

obczaj na youtube: Fair play goal of the year

DiesIrae napisał/a:

Jeśli chodzi o Jojke musiał 'pokonać siebie' bo wynik się nie zgadzał. To pokerowe lata osiemdziesiąte

co znaczy musiał? rozwiń..
stanowski o nim ciekawą historię napisał
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 11:47
takie rzeczy tylko u cyganow
Zgłoś
cycu19922 2013-05-14, 17:23
ze względu na małą ilość powtórek... Jebłem
Zgłoś
wojtasior 2013-05-14, 22:16
C🤬ja sie znacie.. Każda taka bramka, a jest ich dużo na youtubie, jest z powodu zmiany decyzji wzowienia gry wyrzutem piłki ręką w ostatniej chwili... Napastnik gdy strzela karnego i w ostatniej chwili sie zawacha i zmieni decyzje gdzie strzelić to juz c🤬ja, bramki nie ma.. a bramkarz, zawsze ma gorzej...
Zgłoś
moskalowy 2013-05-15, 15:33
bukmacher pozdrawia
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 21:57
Janusz Jojko
Zgłoś