jako gratisa to mógł jeszcze machnąć oponke
Nie liczy się sprzęt, a umiejętności!
to jest chyba Dacia 1310.mialem kiedys taka,na tylnej kanapie wygodniej niz w salonie
Gorzej jakby mu się kiedyś zamiast dmuchnąć, to wciągnęło :E.
takiego typa mi trzeba! adres ktoś ma?
Skad taka fifke kupic:D? chetnie bym sam sprobowal
Gadacie, a się nie znacie. Po feldze wnioskuję coś koło pierwszej połowy lat dziewięćdziesiątych modelu 1310 lub pochodnego. Cały rocznik 90 i inne pewnie również były lakierowane kolorem na gołą blachę bez użycia jakiegokolwiek podkładu. Lakiery miały fantastyczną paletę kolorów- z tego rocznika widziałem białe, kość słoniową, jasny niebieski i czerwony. Biały miał taki odcień, ze nie dało się dobrać żadnego krajowego białego autorenolaku, a dostanie takiej bieli w Rumunii kilka lat po wyprodukowaniu egzemplarza było niemożliwe. Mieszalnia komputerowa wykonała taki odcień mieszając 6 ( sześć) odcieni bieli i niebieskiego. Odnośnie kanapy tylnej nie mam słów komentarza- po prostu genialna i to chyba jedyne co im wyszło. Wszystko to wiem bo mieliśmy w domu od nowości DACIA 1310 TLE rocznik 90 w kolorze "biały", a jako, że od maleńkości grzebałem w mechanice, a Auto Dacia Romania Pitesti było mega awaryjne znam chyba ten model na tyle, by powiedzieć, że jestem ekspertem.
konto usunięte
2013-02-07, 1:38
taa, jak sie ma lakier koloru emalii w dworcowym kiblu w pcimiu dolnym to sie nie dziwie ze kupujac na budowie farbe trafił w deseń
ciekawe czy opierd***ł by tak cały samochód