Mocny tytuł, ale trafny. Ludzie bez przesady, nie chcieli nas obrazić (a nawet jak chcieli, to ich k🤬a kraj, i wyj🤬e, przynajmniej nie pisali o Polskim blitzkriegu na Niemcy), po prostu epicko podkreślili 9 minut rumunów. Tak to p🤬licie na poprawność polityczną, a tak to sapanie jak w jakimś kraju się w tańcu nie p🤬lą... Czekam na czasy, kiedy w Polsce, Polski redaktor, napiszę w Polskiej gazecie po wygraniu meczu z Niemcami "Myśleli o drugim Westerplatte, dostali drugi Grunwald".
ps. tak wiem to były Krzyżaki itd. ale z tego co pamiętam to Krzyżacy to Prusy, a Prusy to później Niemcy, tak więc Szkopy w p🤬dę dostały
D
ps. tak wiem to były Krzyżaki itd. ale z tego co pamiętam to Krzyżacy to Prusy, a Prusy to później Niemcy, tak więc Szkopy w p🤬dę dostały

Po pierwsze: To nie Rumunia nas obraża, tylko jakaś rumuński dziennikarz.
Generalizacje są z natury rzeczy krzywdzące i ich używanie świadczy tylko o poziomie ich autora.
Po drugie: Rumuni to nie to samo co cyganie, choć mieszka ich tam sporo. Porównaj 3dno.pl/%E2%80%9Erzymia%E2%80%9D-czyli-o-cyganach-i-rumunach/
Po trzecie, nie jestem antypolski. Wręcz przeciwnie. Dlatego wk🤬ia mnie, jak niekrórzy na podstawie zachowań jednostek nakrecają przez taką propagandę spiralę nienawiści przeciwko innym narodom (nie licząc cyganów, arabów i rosjan), gdyż nie jest to w interesie Polski ani Polaków.
Posłużę się tu prostym przykładem: korzystniejszym jest żyć w zgodzie z sąsiadem, skakać sobie do gardeł, chyba że wymaga tego obrona jakiegoś podstawowego interesu.
Pozdrawiam zdrowo myślących sadoli!
Generalizacje są z natury rzeczy krzywdzące i ich używanie świadczy tylko o poziomie ich autora.
Po drugie: Rumuni to nie to samo co cyganie, choć mieszka ich tam sporo. Porównaj 3dno.pl/%E2%80%9Erzymia%E2%80%9D-czyli-o-cyganach-i-rumunach/
Po trzecie, nie jestem antypolski. Wręcz przeciwnie. Dlatego wk🤬ia mnie, jak niekrórzy na podstawie zachowań jednostek nakrecają przez taką propagandę spiralę nienawiści przeciwko innym narodom (nie licząc cyganów, arabów i rosjan), gdyż nie jest to w interesie Polski ani Polaków.
Posłużę się tu prostym przykładem: korzystniejszym jest żyć w zgodzie z sąsiadem, skakać sobie do gardeł, chyba że wymaga tego obrona jakiegoś podstawowego interesu.
Pozdrawiam zdrowo myślących sadoli!

Legła to stara k🤬a ! Legła j🤬a jest ! Ległę trzeba p🤬lić! Ległę CWKS!
Centralne wojskowe k🤬isko sportowe! Ce wu ce wu ka ce wu ka es k🤬a!

ja p🤬le ... prawda jest taka że cały świat wyśmiewa się z Polski i nią pomiata .... oczywiście nasz rząd nic z tym nie robi tylko potulnie pochyla głowę przed każdym byle państewkiem .

Asteroid napisał/a:
Zaj🤬e z mistrzów...
Wchodzę na to gówno abyście wy nie musieli. Podziękuj mi lepiej.

KidDynamite napisał/a:
Legła to stara k🤬a ! Legła j🤬a jest ! Ległę trzeba p🤬lić! Ległę CWKS!
za wielu piatek to Ty w szkole nie miales co ?

Ha ha ha. Jaki ból dupy. Może i Rumunia to "gówniane państewko", ale tam przynajmniej umieją grać w piłkę. Chociaż skopanie dup takim lamusom, jakimi są polacy wcale nie świadczy o jakimś nadzwyczajnie wysokim poziomie.
Blitzkrieg - genialne porównanie. Na otarcie łez możecie się pocieszać, że macie bardziej agresywnych kiboli.
Blitzkrieg - genialne porównanie. Na otarcie łez możecie się pocieszać, że macie bardziej agresywnych kiboli.
Polscy piłkarze to p🤬dy i niedojdy.
A myląc Rumunów z Romami wychodzicie na gamoni.
A myląc Rumunów z Romami wychodzicie na gamoni.