Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:35
elim 2025-11-26, 20:40 1
Myślałem że trzaskanie się plaskaczami po pyskach jest najgłupszym tego typu "sportem" ale widzę że ma mocną konkurencję.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-11-26, 20:44
Ciekawiej się ogląda jak inwalidów robią z siebie ci co dają sobie z liścia po mordzie
Zgłoś
zaczatowany 2025-11-26, 21:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qweqweqweqwe 2025-11-26, 22:29
nowy sport dla dwucyfrowych IQ - wygrywa masywniejszy debil, lub fuksiarz idiota
Zgłoś
kuba1986 2025-11-26, 22:40 1
JoSeed napisał/a:

To ja wolę siedzieć w piwnicy

Wyzywam Cię na pojedynek, może być nawet w piwnicy
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-11-26, 23:09
Ale mi też wymyślili, stara jest nauczycielką w przedszkolu, takie czołówki to codziennie ogląda i jeszcze musi sędziować
Zgłoś
HeinrichGrafvonKotstein 2025-11-27, 0:31
To już kolejne stadium rozkładu mózgu, tylko czekać aż ktoś wymyśli by zamiast z drugim inteligentem zderzyć się z rozpędu ze ścianą. Efekt natychmiastowy i śmiertelność jak pośród hindusów kradnących kable
Zgłoś
Damianos88 2025-11-27, 9:28
Przynajmniej nie płaczą jak kopacze piłki nożnej po lekkim dotknięciu 🤣
Zgłoś
Qcaracha 2025-11-27, 17:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belivax 2025-11-28, 20:37
To jakby w piłce nożne zrobić konkurs kto zrobi przeciwnikowi najlepsze sanki.
Zgłoś
Czachulek 2025-11-28, 20:51
Zgłoś
Smokw 2025-11-29, 23:29
Demoniszcze napisał/a:

Mocni pretendenci do Nagrody Darwina

Przecież to rugby, a nie piłka nożna.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem