👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zobaczcie na tą gromadkę debili i wykolejeńców, tylko tacy się dobrze czują, to ich środowisko, podczas pokoju ich środowiskiem jest więzienie, nie ma czegoś takiego jak żołnierz z godnością, są albo nic nie winni, wystraszeni ludzie, którzy albo walczą albo kulka w łeb, albo wykolejeńcy, mordercy i gw🤬ciciele.

Emtecc
Rosja całego sprzętu nie wyśle na jeden front gdyż ktoś musi bronić od alaski, od strony czeczeńców i kazachów nie wspominając o chinach. Po za tym większość uzbrojenia Rosji nadaje się jedynie na złom ewentualnie jako części zamienne.
Rosja jest otoczona ze wszystkich stron pomijając Białoruś, która i tak opowie się za silniejszym.
Rosja całego sprzętu nie wyśle na jeden front gdyż ktoś musi bronić od alaski, od strony czeczeńców i kazachów nie wspominając o chinach. Po za tym większość uzbrojenia Rosji nadaje się jedynie na złom ewentualnie jako części zamienne.
Rosja jest otoczona ze wszystkich stron pomijając Białoruś, która i tak opowie się za silniejszym.
To że walczą tam również Polacy to jest sprawa oczywista. Tak samo jak walczą i walczyli w każdej innej wojnie na świecie. Jesteśmy jednymi z najlepszych najemników i najlepiej opłacalnych z ogromnym doświadczeniem bojowym. Psy wojny. I nie mamy się czego wstydzić. Wojna to doskonały interes.

Zobaczycie jak Rosja dojdzie do Mołdawi, dziś śmiejecie sie. A za kilka lat, może i wcześniej ziści się plan Putina bo nikt nie ma jaj cokolwiek zrobic przeciwko Rosji. Mówicie że ukraincy powinni pozostac sami przeciwko Rosji? Może i tak ale jak nikt nie pokaże Rosji że nie można atakowac innych panstw... to jej granica bedzie ciagle sie poszerzala... Codziennie samoloty rosyjskie lataja nad granicami NATO i nikt nic nie zrobi, liczy sie kasa i dobre uklady z Rosja, tym samym jak Ukraina padnie, padnie Mołdawia... za nia padna inne kraje...
A NATO, UE beda dalej stawiac słowne granice których Rosja nie moze przekroczyc. Tym samym prowokujac ja do dalszych dzialan, po Ukrainie przyjdzie czas na Polskę i nikt tego nie zmieni... a jestesmy najbradziej rozbrojonym i nie przeszkolonym narodem w Europie.
Dalej badzcie przeciwko ukraincom to zobyczymy jak to sie skonczy. Lepiej pomagac teraz ukraincom wysylajac sprzet tak bardzo im potrzebny, niz pozniej sami mamy bronic naszych terenow...
A NATO, UE beda dalej stawiac słowne granice których Rosja nie moze przekroczyc. Tym samym prowokujac ja do dalszych dzialan, po Ukrainie przyjdzie czas na Polskę i nikt tego nie zmieni... a jestesmy najbradziej rozbrojonym i nie przeszkolonym narodem w Europie.
Dalej badzcie przeciwko ukraincom to zobyczymy jak to sie skonczy. Lepiej pomagac teraz ukraincom wysylajac sprzet tak bardzo im potrzebny, niz pozniej sami mamy bronic naszych terenow...

tu koles dobrze gada...
Problem w tym ze Rosja wrzuca nie tylko sprzęt ale też wojsko na Ukrainę, gina setki poborowych rosjan ale ich na to stac... chowani sa w lasach bez żadnych imiennych grobow, tylko same krzyze, rodziny zmarlych zolnierzy sa przekupywane lub zastraszane... majac tyle zolnierzy stac ich na takie wydatki...
A my dalej sie patrzymy...
Jak nie dozbroi sie i nie doszkoli sie ukraincow to Ukraina padnie...
Problem w tym ze Rosja wrzuca nie tylko sprzęt ale też wojsko na Ukrainę, gina setki poborowych rosjan ale ich na to stac... chowani sa w lasach bez żadnych imiennych grobow, tylko same krzyze, rodziny zmarlych zolnierzy sa przekupywane lub zastraszane... majac tyle zolnierzy stac ich na takie wydatki...

Jak nie dozbroi sie i nie doszkoli sie ukraincow to Ukraina padnie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie