📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że jakaś siwa ruska podstarzała szmata, a z pośród tylu ludzi nikt nie potrafił zgasić to jak peta. W tej sytuacji nawet w dwóch się skrzyknąć to nie wstyd by był na takie ścierwo. Dla jasności UPA niel epsza.

discoteq napisał/a:
To, że Ty się nassałeś Upaińskich, nie oznacza, że każdy ma podobne potrzeby...
Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj

mwaski napisał/a:
Wszyscy wiedzą, żeś ruski trol, więc się nie spinaj
Zrozum jedno pajacu, ja nie jestem ani Kacapski, ani Upaiński, bo nienawidzę po równo tak jednych jak i drugich. Dla mnie to ścierwo (jedno i drugie) powinno się wzajemnie powybijać...
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Sanitariusze mają lepiej opanowane chwyty obezwładniające niż polucjanci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie