Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M00nSpeLL 2012-07-12, 0:34 3
Józef Piłsudski napisał/a:

dajemy radę, tylko ta kaszubska szmira budżet na armię mi obcięła

Przepraszam za spoiler ale wygracie bitwę.

podpis użytkownika

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-12, 0:39
to po c🤬j napisales, ze to rusek, skoro to zbedne?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-12, 1:00
daj mi tą łańcuchawe !
Zgłoś
Furronica 2012-07-12, 1:07
Idź z kretynem do studni. Wskocz do środka. Miej pretensje, że nie chce ci podać łańcucha. Russian Logic.
Zgłoś
socjodrwal 2012-07-12, 7:18
Do szamba mógł wskoczyć. To już by tak nie marudził tam na dole...
Zgłoś
tarkos16 2012-07-12, 10:23
hahaha daj mi drabine ''c🤬ja'' xd
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-12, 13:23
M00nSpeLL napisał/a:

Przepraszam za spoiler ale wygracie bitwę.

Pewnie, że wygramy chociaż nawet w telewizji ruskie mają wtyczki co sieją wrogą propagandę
Zgłoś
M00nSpeLL 2012-07-12, 14:42
Józef Piłsudski napisał/a:

Pewnie, że wygramy chociaż nawet w telewizji ruskie mają wtyczki co sieją wrogą propagandę

Panie Marszałku niech pan nie pije tyle bo za kilkanaście lat może panu wątroba jebnąć.

gieno1 napisał/a:

to nie jest język rosyjski !!!!!!!!!!!!!! mi to wygląda na były jugosłowiański -Chorwacja te rejony,bo gościu chce drabine po rosyjsku drabina to лестница czyli lestincza albo стремянка-stremjanka a on krzyczy " drable". Reasumując pozory mylą a autor filmiku i Jego "Właściwie to pisanie,że jest to rusek jest zbędne ...."mógł by sie troche wysilić i pogmerać troche w necie .To tyle na ten temat

Gdybym napisał,że jest to Chorwat to zmieniło by to coś ? Nie.Liczy się to,że skoczył do studni ....

podpis użytkownika

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
kosciur2 2012-07-12, 16:00
gieno1 napisał/a:

to nie jest język rosyjski !!!!!!!!!!!!!! mi to wygląda na były jugosłowiański -Chorwacja te rejony,bo gościu chce drabine po rosyjsku drabina to лестница czyli lestincza albo стремянка-stremjanka a on krzyczy " drable". Reasumując pozory mylą a autor filmiku i Jego "Właściwie to pisanie,że jest to rusek jest zbędne ...."mógł by sie troche wysilić i pogmerać troche w necie .To tyle na ten temat

Zgłoś
Kessadir 2012-07-12, 16:02 1
Brind'amour napisał/a:

@up gieno1 - rusek, chorwat, jugol. Jeden c🤬j

Wymieniles słowian, a Polacy to takze słowianie, wiec takze jestesmy jednym c🤬jem.

Pozdro
Zgłoś
pkroliczek28 2012-07-12, 23:39
Krąg 18 cie

podpis użytkownika

Raul;-)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-13, 21:18
No tak, prawie jak Ring, tylko, że zamiast dziewczynki z telewizora wychodzi rusek ze studni. Ktoś u góry dobrze kojarzy!
Zgłoś