Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wisilogan 2025-06-05, 19:52 1
Ja nie jestem za ruskimi ale przez ostatnie 50 lat albo i lepiej to tylko ukraincy zamordowali rakieta naszych rodakow
Zgłoś
John_Yonderbrack 2025-06-05, 22:03 1
J🤬 roSSje k🤬e starą lampucere
Zgłoś
anubis90 2025-06-06, 0:14 1
winters506 napisał/a:

Piękny to był atak. Nic tak nie cieszy, jak spanikowany i kwiczący ze strachu kacap.

A mnie jeszcze bardziej cieszy kwiczacy ze strachu Upadliniec. Na szczęście coraz więcej ich jest...

[ Dodano: 2025-06-06, 00:16 ]
UPAdlina i tak ma szczęście, że Putin jeszcze nie zabrał się serio do rzeczy. Bo gdyby się zabrał na poważnie za tą wojnę, to w kilka dni by Upadliny nie było.
Zresztą to i tak nie ma znaczenia: bo i tak Upadlina nie wygra tej wojny.
Zgłoś
Medikk 2025-06-06, 11:30 1
Miód na moje uszy. Proszę więcej takich filmów. Ciekawe do jakich rozmiarów urośnie ta panika.
Zgłoś
anubis90 2025-06-07, 14:30
KartonowyTutek napisał/a:

dobrze wam ruSSkie k🤬y hehehe to jest ta słynna doktryna wojenna ruskich - poprowadzić 3-dniową wojnę tak aby po 3 latach trwania tej wojny srać w gacie na własnym terenie przed tymi co się ich zaatakowało bardzo dobrze czerwone k🤬y nie zaznacie spokoju i co tam pedały trolle ruSSkie to kiedy zajmiecie Warszawę?? j🤬e brudasy dostać taki wp🤬l od widlarza od kraju który jest przeżarty korupcją i zabiedzony hehe druga armia trzeciego świata
putin już 3 rok się bierze na poważnie i włąśnie widać jak mu wychodzi jemu jedyne co dobrze wyszło na tej wojnie to włosy na głowie

Gdyby nie to, że Upadlinie pomaga niestety cały świat, to już dawno by ich nie było.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem