Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wisilogan 2025-06-05, 19:52
Ja nie jestem za ruskimi ale przez ostatnie 50 lat albo i lepiej to tylko ukraincy zamordowali rakieta naszych rodakow
Zgłoś
John_Yonderbrack 2025-06-05, 22:03 1
J🤬 roSSje k🤬e starą lampucere
Zgłoś
anubis90 Wczoraj 0:14
winters506 napisał/a:

Piękny to był atak. Nic tak nie cieszy, jak spanikowany i kwiczący ze strachu kacap.

A mnie jeszcze bardziej cieszy kwiczacy ze strachu Upadliniec. Na szczęście coraz więcej ich jest...

[ Dodano: 2025-06-06, 00:16 ]
UPAdlina i tak ma szczęście, że Putin jeszcze nie zabrał się serio do rzeczy. Bo gdyby się zabrał na poważnie za tą wojnę, to w kilka dni by Upadliny nie było.
Zresztą to i tak nie ma znaczenia: bo i tak Upadlina nie wygra tej wojny.
Zgłoś
Medikk Wczoraj 11:30 1
Miód na moje uszy. Proszę więcej takich filmów. Ciekawe do jakich rozmiarów urośnie ta panika.
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 18:01
dobrze wam ruSSkie k🤬y hehehe to jest ta słynna doktryna wojenna ruskich - poprowadzić 3-dniową wojnę tak aby po 3 latach trwania tej wojny srać w gacie na własnym terenie przed tymi co się ich zaatakowało bardzo dobrze czerwone k🤬y nie zaznacie spokoju i co tam pedały trolle ruSSkie to kiedy zajmiecie Warszawę?? j🤬e brudasy dostać taki wp🤬l od widlarza od kraju który jest przeżarty korupcją i zabiedzony hehe druga armia trzeciego świata

[ Dodano 2025-06-06, 18:10 ]
anubis90 napisał/a:

A mnie jeszcze bardziej cieszy kwiczacy ze strachu Upadliniec. Na szczęście coraz więcej ich jest...
UPAdlina i tak ma szczęście, że Putin jeszcze nie zabrał się serio do rzeczy. Bo gdyby się zabrał na poważnie za tą wojnę, to w kilka dni by Upadliny nie było.
Zresztą to i tak nie ma znaczenia: bo i tak Upadlina nie wygra tej wojny.

putin już 3 rok się bierze na poważnie i włąśnie widać jak mu wychodzi jemu jedyne co dobrze wyszło na tej wojnie to włosy na głowie
Zgłoś
anubis90 Dzisiaj 14:30
KartonowyTutek napisał/a:

dobrze wam ruSSkie k🤬y hehehe to jest ta słynna doktryna wojenna ruskich - poprowadzić 3-dniową wojnę tak aby po 3 latach trwania tej wojny srać w gacie na własnym terenie przed tymi co się ich zaatakowało bardzo dobrze czerwone k🤬y nie zaznacie spokoju i co tam pedały trolle ruSSkie to kiedy zajmiecie Warszawę?? j🤬e brudasy dostać taki wp🤬l od widlarza od kraju który jest przeżarty korupcją i zabiedzony hehe druga armia trzeciego świata
putin już 3 rok się bierze na poważnie i włąśnie widać jak mu wychodzi jemu jedyne co dobrze wyszło na tej wojnie to włosy na głowie

Gdyby nie to, że Upadlinie pomaga niestety cały świat, to już dawno by ich nie było.
Zgłoś