Piękne drga
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Wrzuciłbym obrazek z maścią na ból dupy ale już nie modne, przestańcie spinać poślady bo nie jeden z was pewnie chciałby mieć zajebisty basik w aucie.
w sumie temat z car audio to i się swoim pochwale, nagrywane skarpetą z przed miesiąca i nie w samochodzie bo jeszcze bagażnika nie miałem wygłuszonego.
@up
Nie ma się czym chwalić...
I to jest dla lansu
bo jakości w tym nie ma i czy mnie wzrok nie myli to wzmak phonocar ph540? Jeśli tak to zmień go na jakiś dual mono albo mono stabilne od 2 ohm i połącz głośniki równolegle, zmień głośniki, wylicz skrzynke i się pochwal.
Nie ma się czym chwalić...
I to jest dla lansu
@up @up
Sorry, ale tragedia. Bass ma być sprężysty, a nie pierdzisty.
Sorry, ale tragedia. Bass ma być sprężysty, a nie pierdzisty.
Qopei napisał/a:
Ale po co?
Nagroda za najgłośniejszy "bas" to jakieś 100 000 $
Avalanger,
Co ty wiesz o CA że się wypowiadasz? mój ostatni zestaw miał radio warte tyle co ty piszesz na całe nagłośnienie. Za 2k z używek może uda się złożyć coś co lepiej gra niż seryjne....
Mnie akurat DB drag nigdy nie bawił ale są osoby które to robią tylko na zawody a nie żeby tego suchać na codzień.
Ogarnijcie się i zastosujcie maść na ból dupy
Najbardziej mnie śmieszy, że na forum są specjaliści w każdej dziedzinie i wypowiadają się na każdy temat ot jaki teraz poziom w gimnazjum jest
Co ty wiesz o CA że się wypowiadasz? mój ostatni zestaw miał radio warte tyle co ty piszesz na całe nagłośnienie. Za 2k z używek może uda się złożyć coś co lepiej gra niż seryjne....
Mnie akurat DB drag nigdy nie bawił ale są osoby które to robią tylko na zawody a nie żeby tego suchać na codzień.
Ogarnijcie się i zastosujcie maść na ból dupy
Najbardziej mnie śmieszy, że na forum są specjaliści w każdej dziedzinie i wypowiadają się na każdy temat ot jaki teraz poziom w gimnazjum jest
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie