👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BigLebovsky napisał/a:
Nie jestem taki psotny miś jak ty;) my tu o Łodzi rozmowy toczymy butloszczochu! Nie wspominając o tem że szansa iż Seedowa ma szparkę wynoszą zaledwie kilka procent.
W tym wieku szparka, to już nie do końca szparka....
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Normalny autostopowicz trzeba podrzucić typa i tyle ale chamstwo nie rozumie😁
Driver19cm napisał/a:
W tym wieku szparka, to już nie do końca szparka....
Masz rację, Driverze

Że polecę wieszczem...
Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało...
BigLebovsky napisał/a:
No s'jeb
Pamiętasz linię tramwajki co z Łodzi szła pod Kazimierz?
JoSeed napisał/a:
Chyba pod Konstantynów?
Do Lutomierska, przejeżdżał nawet zabytkowym mostem nad Nerem, nr chyba 43
Podobno jedna z najładniejszych tras tramwajowych w PL
podpis użytkownika
Ale pięty to będzie miał mięciutkie jak u dzidziusia.
Jego wersję wydarzeń też chętnie bym poznał,umysł wariata czasem jest zadziwiający.
Jego wersję wydarzeń też chętnie bym poznał,umysł wariata czasem jest zadziwiający.
JoSeed napisał/a:
Taka refleksja mi o echu mnie naszła, a"propos "szparek" i innych czarnych dziur.
Już nie przesadzaj

Jeszcze 50 tki nie mamy. Nie ma co narzekać. Na pewno masz piękne oczy (no dobra, jesteśmy na sadolu, tutaj wszystko może się zdarzyć, więc na pewno masz ładne jedno oko, i jedną stopę)

podpis użytkownika
kuba1986 napisał/a:
Do Lutomierska, przejeżdżał nawet zabytkowym mostem nad Nerem, nr chyba 43
Podobno jedna z najładniejszych tras tramwajowych w PL
To prawda, mają odtworzyć ten kierunek. Na razie wiem, że byl remont torowiska...
[ Dodano 2025-07-25, 08:58 ]
BigLebovsky napisał/a:
W latach 90 byłem parę razy na gościnnych występach tam. Ehhh.... Dziewczęta były super,ale każdy motorniczy wtedy to był mój wróg.
Nic się nie zmieniło! 😊
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie