Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Driver19cm 2025-07-24, 19:30
BigLebovsky napisał/a:

Nie jestem taki psotny miś jak ty;) my tu o Łodzi rozmowy toczymy butloszczochu! Nie wspominając o tem że szansa iż Seedowa ma szparkę wynoszą zaledwie kilka procent.

W tym wieku szparka, to już nie do końca szparka....

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
soten86 2025-07-24, 19:35 2
Normalny autostopowicz trzeba podrzucić typa i tyle ale chamstwo nie rozumie😁
Zgłoś
dOpieca 2025-07-24, 19:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Amdusjasi 2025-07-24, 20:41
JoSeed to Poligon tylko się nawrócił jak jego starej pies zdechł
Zgłoś
JoSeed 2025-07-24, 20:43 2
Driver19cm napisał/a:

W tym wieku szparka, to już nie do końca szparka....

Masz rację, Driverze
Że polecę wieszczem...
Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało...
Zgłoś
kuba1986 2025-07-24, 21:33 3
BigLebovsky napisał/a:

No s'jeb
Pamiętasz linię tramwajki co z Łodzi szła pod Kazimierz?

JoSeed napisał/a:

Chyba pod Konstantynów?

Do Lutomierska, przejeżdżał nawet zabytkowym mostem nad Nerem, nr chyba 43

Podobno jedna z najładniejszych tras tramwajowych w PL

Zgłoś
brylant1412 2025-07-24, 21:57
twiordy cacap
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-24, 22:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Zgłoś
SokółWędrowny 2025-07-24, 22:27
Ale pięty to będzie miał mięciutkie jak u dzidziusia.
Jego wersję wydarzeń też chętnie bym poznał,umysł wariata czasem jest zadziwiający.
Zgłoś
blendziorr 2025-07-24, 23:48
Zgłoś
Dokurwiator 2025-07-25, 3:27
Ten z s8 do barłogu wrócił chyba .
Zgłoś
JoSeed 2025-07-25, 7:43
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-25, 8:16 2
JoSeed napisał/a:

Taka refleksja mi o echu mnie naszła, a"propos "szparek" i innych czarnych dziur.

Już nie przesadzaj A ja oczywiście żartowałem. Wątpię, żeby prowadzona w naszym wątku "szparka" w twoim wieku była echem studni

Jeszcze 50 tki nie mamy. Nie ma co narzekać. Na pewno masz piękne oczy (no dobra, jesteśmy na sadolu, tutaj wszystko może się zdarzyć, więc na pewno masz ładne jedno oko, i jedną stopę)

podpis użytkownika

Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-25, 8:33 1
Zgłoś
JoSeed 2025-07-25, 8:57 2
kuba1986 napisał/a:

Do Lutomierska, przejeżdżał nawet zabytkowym mostem nad Nerem, nr chyba 43
Podobno jedna z najładniejszych tras tramwajowych w PL

To prawda, mają odtworzyć ten kierunek. Na razie wiem, że byl remont torowiska...

[ Dodano 2025-07-25, 08:58 ]
BigLebovsky napisał/a:

W latach 90 byłem parę razy na gościnnych występach tam. Ehhh.... Dziewczęta były super,ale każdy motorniczy wtedy to był mój wróg.

Nic się nie zmieniło! 😊
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem