Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdfgdf 2024-10-10, 18:56
dziadek poligona pewnie
Zgłoś
JanJankowski 2024-10-10, 18:59 3
Z takiego kundla 3-4 litry smalcu skośny wytopi. Dać go do chińskiej gastronomii
Zgłoś
Kurde26 2024-10-10, 20:21
Dziadek ma u mnie 🍻
Zgłoś
gucio_gu 2024-10-10, 20:32
Król napisał/a:

Psa bym na miejscu zabił

Niby co miałbyś pod ręką
Zgłoś
PabloSkills 2024-10-10, 20:46 3
Dziadek stary komunista nie takie pieski usypiał.
Zgłoś
TwardyHardy 2024-10-10, 21:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-10-10, 21:28 2
Smalcu, smalcu nam potrzeba,
Z kundla skórę zedrzeć trzeba
Kocioł na ogniu ustawić,
Truchło kundla wytopić
Zgłoś
ComradeMichail 2024-10-10, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pietruchm 2024-10-10, 22:16
Trochę wolna reakcja dziadka ale prawidłowa
Zgłoś
El Caudillo 2024-10-10, 22:16
hmm brakuje mi jakiejś Julki co się zesrała, że piesio będzie miał traumę i mogła mu się stać krzywda a nie czekaj to nie Polska :?
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-10, 22:30
encoder178 napisał/a:

widac juz degeneracje od pokolen, ze dziadek nie wie nawet jak zwierzeciu kark skrecic, a to kiedys byla podstawa wiedzy nawet u mlodziezy

Zaprezentuj nam zatem autorski instruktaż tylko tym razem nie na matce bo chłopaki nie nadążają już z wrzucaniem efukta na hard.
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-10, 22:33
ComradeMichail napisał/a:

Umarłbyś chłopie z głodu w tamtych czasach

Tylko, że ja mam 2.02m i jestem na t100. Zakładam, że nie wiesz nawet o co chodzi.
Zgłoś
elim 2024-10-10, 22:49
Dziadzia wygląda jakby miał przeszłość w jakimś specnazie, sabaka pewnie pójdzie do piachu,
Zgłoś
ComradeMichail 2024-10-10, 22:56
encoder178 napisał/a:

Tylko, że ja mam 2.02m i jestem na t100. Zakładam, że nie wiesz nawet o co chodzi.

Nie śmiem wątpić!
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-10, 23:16
ComradeMichail napisał/a:

Nie śmiem wątpić!

No więc w czym problem ? Chodziło mi o to, że można ważyć dużo i wyglądać zajebiście budując masę mięśniową. Zobacz sobie starsze moje odpowiedzi to zobaczysz, że tłumaczyłem nie raz z czym co się je w tych tematach.
Nie śmiem za to wątpić, że niektórzy tutaj wsadziliby w wózek dziecięcy psa zamiast dziecka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem