📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Na srajtubie w grom jest debili co chodzą i nagrywają takich meneli w Polsce i nie zły chajs na nich robią

dogip napisał/a:
W Polsce takich miejsc też nie brakuje.
Pracuję w karetce pogotowia.....i to co na filmiku to już salony. A pracuję w dużym, wydawałoby się bogatym mieście
Całkiem jak w Bytomiu na Bobrku
Ludzie mają w mieszkaniu zamiast mebli kupę śmieci na środku pokoju a w toalecie nawet kibla brak i do dziury srają

dogip napisał/a:
Z tą różnicą, że u nas to patologia, a w kacapowni klasa średnia

dogip napisał/a:
Tylko że w rosji tak wygląda znaczna większość kraju, nawet normalne miasta wyglądają jak nasze w latach 90. 30mln orków nie ma bieżącej wody
michal257 napisał/a:
Jakiś dzban wybrał syfiaste miejsce, żeby zabłysnąć w internetach, a prawda jest taka. że u nas wcale nie trzeba szukać na siłę takich klimatów
i Was czyli w rosji?
Fajnie, tylko że w każdym kraju można znaleźć takie miejsca, a nawet i gorsze.
dogip napisał/a:
Ale w Rosji jest ich więcej
dogip napisał/a:
Chyba u Ciebie w domu
dogip napisał/a:
Jest kanał na YT z gościem co porównuje Polskie miejscowości z ruskimi i stary przypadkami tego nie zatuszujesz.
dogip napisał/a:
Byłem kilka razy w Rosji w wielu miastach i tak tak wygląda 70 procent kraju, a nie wyrywki jak u nas
Cendlu napisał/a:
Byłem kilka razy w Rosji w wielu miastach i tak tak wygląda 70 procent kraju, a nie wyrywki jak u nas
Aha, to dlaczego na Google Street tak trudno to znaleźć?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie