👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
świeżo wyłowiony okoń z grilla czy z ogniska jest zajebisty.
No tak. Ja do tej pory łowiłem tylko w wodzie, ale co ja tam wiem.
Ruski sposób łowienia ryb to by było p🤬lnięcie prądem, a nie jakieś kijki i linki
ps. ja p🤬le na koncu filmiku gościu złowił jakiegoś kraba czy coś!

pkh napisał/a:
No tak. Ja do tej pory łowiłem tylko w wodzie, ale co ja tam wiem.

pkh napisał/a:
(...) Ruski sposób łowienia ryb to by było p🤬lnięcie prądem, a nie jakieś kijki i linki (...)
O ile pamiętam, to ruski sposób łowienia rryb wyglądał tak:

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
mój dziadek był wędkarzem. Pewnego razu, kiedy byłam mała, dał mi raczka więc zrobiłam zwierzakowi domek w zlewie. Kiedy poszłam do niego na następny dzień, był już czerwony i ugotowany (...nadal leżał w zlewie).
Zjedliśmy go z dziadkiem:)
Zjedliśmy go z dziadkiem:)

Tylko jest maly problem ! Gdzie w Polsce znajdziesz tak czyste jeziora ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie