Kriski napisał/a:
Rozumiem że dupka lewaka szczypie jak się słyszy prawdę?
Jaką prawdę, co ty p🤬lisz?! Dyplomacja, człowieku!
Tymonek napisał/a:
No ale to Pawlak podpisał umowę gazową gdy był wicepremierem u tuska
A pisowczyk ją przedłużył, gdy się kończyła. Zrobił to na tyle nieumiejętnie, że wkopał nas w wysokie ceny. Poczytaj o tym, bo powtarzanie tych bajek o Pawlaku jest naprawdę śmieszne
darek1234 napisał/a:
Jaką prawdę, co ty p🤬lisz?! Dyplomacja, człowieku!
A pisowczyk ją przedłużył, gdy się kończyła. Zrobił to na tyle nieumiejętnie, że wkopał nas w wysokie ceny. Poczytaj o tym, bo powtarzanie tych bajek o Pawlaku jest naprawdę śmieszne
A tę "dyplomację" na promenadzie bez tłumacza to w jakim języku prowadzili? Bo ja wiem, ze ruda k🤬a pa ruski nie kaniuśna ale w swoim ojczystym języku helmuta gada lepiej niż po polsku.
Wam napluć w ryj to mówicie, że deszcz pada.
A jak nie rozumiesz prawackiego to nic się nie dzieje. Na oszCzerskiej potrzebują takich nierozumnych tłuków to klepania srajtaśmy Szechtera
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
SpalonyŻymianin napisał/a:
A tę "dyplomację" na promenadzie bez tłumacza to w jakim języku prowadzili? Bo ja wiem, ze ruda k🤬a pa ruski nie kaniuśna ale w swoim ojczystym języku helmuta gada lepiej niż po polsku.
Wam napluć w ryj to mówicie, że deszcz pada.
A jak nie rozumiesz prawackiego to nic się nie dzieje. Na oszCzerskiej potrzebują takich nierozumnych tłuków to klepania srajtaśmy Szechtera
Taki mądry jesteś, ale troszkę inaczej... Szkoła specjalna czy coś w tym stylu?